Kamaszok! Milyen iskolatáskátok van, illetve milyet szeretnétek?
A linkeket megköszönném,mert én most szeretnék venni egy újat (most megyek gimibe,15L),és a boltokban látok ilyen trapéz alakú márkás válltáskákat.Az olyanok megfelelnek az iskolába? Belefér minden?
Köszönöm szépen a válaszokat :-)
Nekem van két táskám is.
Az egyik ilyen:
A másik oldaltáska,budmil és imádom.Nekem már 3. éve van ez,de nem mindig hordom azt.
Az oldaltáska pedig ilyesmi,csak más a színe,meg talán picit nagyobb:
Egyébként én mindkettőben kényelmesen elférek.Volt olyan óra ahova szelektáltam.Pl.:törire minek vigyem a nagy vastag atlaszt,a vastag könyvet és az érettségi felkészítő könyvet és a füzetet mikor max. a könyvet használtuk és a füzetet...énekre se vittem sose a könyvet:D
Meg ha vmiből témazárót írtunk akkor arra sem vittem,csak a saját jegyzeteimet amit otthon csináltam,hogy óra előtt átnézem.
Volt olyan,hogy csak egy nagyobb váltáskát vittem.
15/L
Ilyen hawaii stílusú Eastpak (L) kis kolibrikkel meg totemes halálfejekkel, virágokkal, felhőkkel meg minden kis cuccal :) De én minden táskámat kiflitterezem, tehát ez sem kivétel
12/L
Nike
elől piros, hátul fekete, a többi szürke :)
14:01
7. osztályba mész és HSM-es táskát akarsz?
Szerntem ne.:D 5. osztály alatt hordanak olyat.:D csak kinevetetnéd magad.:D
Végülis ha neked tetszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!