Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kamaszok! Milyen iskolatáskáto...

Kamaszok! Milyen iskolatáskátok van, illetve milyet szeretnétek?

Figyelt kérdés

A linkeket megköszönném,mert én most szeretnék venni egy újat (most megyek gimibe,15L),és a boltokban látok ilyen trapéz alakú márkás válltáskákat.Az olyanok megfelelnek az iskolába? Belefér minden?

Köszönöm szépen a válaszokat :-)

2010. aug. 3. 14:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
2010. aug. 3. 21:34
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Csak a felirat nem sárga, hanem fehér.: )

2010. aug. 3. 21:43
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
kekizöld és világos rózsaszín budmil hátizsák,áprilisban kaptam és nem szeretnék más milyet,mert végre egy táska ami komolyabbá tesz,nincs rajta felirat,meg figurák...
2010. aug. 3. 23:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van két táskám is.

Az egyik ilyen:

[link]

A másik oldaltáska,budmil és imádom.Nekem már 3. éve van ez,de nem mindig hordom azt.

Az oldaltáska pedig ilyesmi,csak más a színe,meg talán picit nagyobb:

[link]

Egyébként én mindkettőben kényelmesen elférek.Volt olyan óra ahova szelektáltam.Pl.:törire minek vigyem a nagy vastag atlaszt,a vastag könyvet és az érettségi felkészítő könyvet és a füzetet mikor max. a könyvet használtuk és a füzetet...énekre se vittem sose a könyvet:D

Meg ha vmiből témazárót írtunk akkor arra sem vittem,csak a saját jegyzeteimet amit otthon csináltam,hogy óra előtt átnézem.

Volt olyan,hogy csak egy nagyobb váltáskát vittem.

15/L

2010. aug. 4. 08:41
 15/22 A kérdező kommentje:
Megint köszi :D:D
2010. aug. 4. 09:24
 16/22 anonim válasza:
Képet nem tudok linkelni, bocsi! Nekem tavaly egy rózsaszín-fehér színű (háti) táskám volt, amit nagyon szerettem, jól elfért benne minden. Viszont kíül-belül elszakadt. Szóval 7.-be újat kapok, de még vacilálunk: háti- , vagy válltáskát vegyünk?! A válltáskából láttam egy jó High School Musical- eset. :-)
2010. aug. 4. 14:01
 17/22 anonim ***** válasza:

Ilyen hawaii stílusú Eastpak (L) kis kolibrikkel meg totemes halálfejekkel, virágokkal, felhőkkel meg minden kis cuccal :) De én minden táskámat kiflitterezem, tehát ez sem kivétel

12/L

2010. aug. 4. 17:22
 18/22 anonim ***** válasza:
15/f [link]
2010. aug. 9. 21:00
 19/22 anonim ***** válasza:

Nike

elől piros, hátul fekete, a többi szürke :)

2010. aug. 14. 22:49
 20/22 anonim ***** válasza:

14:01

7. osztályba mész és HSM-es táskát akarsz?

Szerntem ne.:D 5. osztály alatt hordanak olyat.:D csak kinevetetnéd magad.:D

Végülis ha neked tetszik..

2010. aug. 15. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!