Ha 1 hetet nézünk. Átlagosan mivel töltitek a legtöbb időtöket az alább felsorolt dolgok közül?
Figyelt kérdés
-Haj
-Smink
-Ruha
És hajon/sminken/ruhán belül mivel?Pl.:Hajmosás/Szem sminkelése/Ruha vásárlás..
És hány percet töltötök velük?
Csak azért érdekel mert egyesek szerint túl sok időt fordítok ezekre a dolgaimra..
2008. nov. 25. 22:50
31/33 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy felnőtt léttedre, anyaként úgy illegeted itt magad, mint egy 17 éves csitri! A kommentekből kiderül!
32/33 A kérdező kommentje:
Kedves 20-30 éves válaszoló.Elég szomorú,hogy ennyi idősen visszajársz veszekedni...Bár haggyukmár,hogy 30éves vagy,vagyis ahhoz közel:D :)
De én közelebb vagyok a 40hez mint a 30hoz,szóval a tegezés kérdése fentáll:)
És nem érek rátok,megyek élem a fiatalos életem
puszi nektek :*
2008. dec. 4. 16:33
33/33 anonim válasza:
szemsminkelesen kivul mindenik szukseges...de sporolj legalabb ketszer annyit amennyit foglalkozol a kulsoddel:)mostanaba a tanulassal foglalkozok a legtobbet:_()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!