A mai nők miért szőrtelenítik mindenüket?
Pont olyanok mint a kirakatbabák! Nincs semmi kis nőies szőrük ami a legtöbb férfinak simán bejön!
Nekem tetszik ha egy nőnek van egy kis szőr a karján vagy a puncián! Vagy a combján látni kis apró pihéket! Finoman nagyon szexi tud lenni!
Egy ket leenyzo igencsak veresszajjal kozolte mondandojat. Nem hinnem hogy ez lenne a legnagyobb problema hogy nekem bejonnek a pihek.
Az nem ugyan az mint ha csutak szor lenne egy lany karja.
Nyilvan az nem esztetikus.
Bar nem hinned de van aki meg ugy is vonzo tud lenni siman!
Mert a kisugarzasa megbolondit!
Gondolom most tizeneves kiscsajok lelkebe gazoltam ezzel hogy egyaltalan emlekeztettem a szorukre vagy passz. A tobbi ertelmes valaszokat azert koszonom.
Tapasztalataim szerint egész sok nő van, engem is beleértve aki nem szőrteleníti se a karját, se a combjait, mert ott csak pihék vannak.
Hónaljon pedig azert szőrtelenítek, mert hamarabb büdösödik, jobban megizzadok, ha nincs leszedve onnan a szőr. Intim területen meg azért mert senki sem szeret dzsungelbe nyalni, és szintén nem kívánatos szagokat eredményez főleg nyáron, ha meghagyom. Csak ott szőrtelenítek ahol praktikus, ennyi.
Most elképzeltem a kérdezőt, ahogy felháborodva nézegeti a neten a meztelen glamúr csajokat.
- Ez is.
- Ennek is.
- Na hát még ennek is...
És levonja a messzemenő következtetést, hogy MINDEN nő szőrteleníti magát. :)
Aztán ezt aprólékosan megfogalmazva kiírja a gyik-re, azzal a burkolt üzenettel, hogy neki nem tetszik a csupasz, ezért mindenki hagyja meg.
Holnap ugyan mit fog kiírni? A mai ember a húslevest miért eszi csigatésztával?
pedig finoman nagyon szexi tud lenni a levesben a cérnametélt...
A darwinos levezetés meg tök jó, csak éppen hibás.
Ha hátrányt jelentene a párválasztásban a szőr mennyisége, akkor pontosan az evolúció miatt mindig egyre kevesebb párt találtak volna a szőrösek, egyre kevesebb utód született volna, mígnem teljesen el nem tűnnek a szőrös emberek.
Mert én k*rvára nem akarok számodra szexi lenni:D
És nekem márpedig nagyonis tetszik a porcelánbaba külső,és nem tetszenék magamnak "kis nőies szőrrel"
Sokaknak nem fog itt tetszeni, de érdemes elgondolkodni rajta:
A nemileg érett, kifejlett felnőtt embernek, férfinek és nőnek egyaránt másodlagos nemi jellege a szőrzete, igaz?
Akik a nemi jelleget eltávolítják -bármilyen okkal-, azok vagy nem vállalják a nemi jellegüket, mint fizikai megnyilvánulását a nemi érettségüknek, vagy el akarják tüntetni -akármiért- a nemi érettségüket mutató jegyeket, nem?
Az most -ma még- teljesen mindegy, hogy ezt mindenféle hízelgő mázba burkolják, hogy a szőrtelenség "higiénikus(abb)", vagy tisztábbnak érzik magukat -egyelőre fizikailag-, hogy nincs testszaguk, stb. Mert vagy megvezették őket, vagy maguk is részesei a megvezetésnek.
A kérdés az, hogy mit akarnak elérni vele?
Hogy a nők ne nőnek, hanem kislánynak látsszanak.
A férfiak se látsszanak érett férfinek.
És kiket vonzhatnak a szőrtelenné tett -vagy eleve szőrtelen- partnerek?
Szerintem a pedofilokat. Arra megy ki ez az egész szőrtelenítősdi lobbi, hogy idővel látványra megszokottá váljon a szőrtelen partnerek látványa, így a gyerekek partnerként kezelése is.
férfinek és nőnek egyaránt másodlagos nemi jellege a szőrzete, igaz?
Ez igaz!
De csak az egyik a sok közül, tehát hiába borotválja magát, attól még baromira férfinak vagy éppen nőnek fog kinézni.
19
Persze, csakhogy a szőrzetnek nem az egyetlen funkciója a nemi jelleg mintegy kifejezése. Van élettqni szerepe is, és feromonokat is kibocsát.
Hát, a szőrtelen férfiak nem néznek ki egészségesnek, még rákkezelés után sem.
A szőrtelen nagymellű nő meg fából vaskarika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!