Hány kilót vágnátok le rólam képzeletben? Mely részekről? Itt megmerem kérdezni. :$
Tisztában vagyok a súlyproblémáimmal, de mások véleményét is latba vetném, mielőtt változtatnék magamon.
A testem alapján nagyon idősnek nézek ki?
szerintem jól nézel ki. nem tudom miért, de a nők utálják a csípőjüket, pedig a férfiak nagy része vonzónak találja a nőies-széles csípőt, én is. mivel nem vagy megelégedve magaddal ezért kezdj el valamit sportolni, picit formásodsz és magadnak is jobban fogsz tetszeni.
22f
Nincs semmi baj az alakoddal. Még! Viszont vigyázz, mert alul hízékonynak tűnsz, így a későbbiekben még elhízhatsz. Kezdj el most sportolni, hogy tartsd ezt a szintet!
Én irigylem a csípődet! Nagyon szép, ha egy nőnek van szép, kerek. Az ennél keskenyebb csípő szerintem csak 10ből egy pasinak jön be. De úgyis fogalmazhatnék, hogy a kisebb csípővel rendelkező nők már szinte pasik... :))
Pici felesleg van rajtad, hason, combon, derékon, és egy picit vastag a lábad (kell egy kis mozgás, amitől kicsit formásabb lesz).
Max. 2-4 kiló felesleg van rajtad.
16-30 év közötti lehetsz.
Ezt azért írom, mert az arcod nem látszik, mert az a döntő!
27.L
örülök h feltetted ezt a kérdést és képet is linkeltél hozzá. mert nekem is ilyen alakom van.:) én is kiváncsi voltam de eddig nem mertem felrakni képet:S
és nekem sincs önbizalmam:S
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a válaszát. Örülök, hogy nagy részeteknek tetszik a csípőm, azon ha akarnék sem tudnék keskenyíteni. És igen, hastakarós, derék és mell kiemelős ruhákat hordok, valamint alul mindig sötétet. A lábam sajnos családi örökség, és igazatok van, formálnom (sportolnom) kell, ha már vékonyabb nem lehet. Nagyon hasznos hozzászólásokat olvastam és 99%-otok jól tippelte a koromat. 18 éves vagyok. (És nem 40 :S)
A rumliért bocsi.:)
Az,hogy el vagy hízva,és a többsége a lábaidra ment az nem családi örökség már bocs,hanem az egészségtelen,szénhidrát dús táplálkozás eredménye.
A csontozatodon látszik,hogy nem vagy nagytestű,csak túlsúlyos.
És ne a ruhákkal variálj,hanem sportolj.
Szerintem olvasd újra a kommenteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!