Hogyan szokjam meg?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha nem jó kategória.

Nagyon sokáig rágtam a körmöm. Most gimnazista vagyok, és már nagyon ciki, hogy tövig rágott körmeim vannak lány létemre.

Nyár elejétől növesztem a körmöm, viszont egyszerűen képtelen vagyok megszokni, hogy hosszú a körmöm. Nem tudok vele fogni.. Meg semmi. Pedig nem ultrahosszú. Éppen hogy nagyobb az ujjbegyem tetejétől, vagy hogy mondjam..

Műkörmöt nem szeretnék, mert az idegen anyagokat valamiért nem bírom magamon elviselni, meg a suliban amúgy sem engedik.. Mit kéne tennem? :/

16 l

2020. júl. 5. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Attól, mert nem rágod, még nyugodtan kisebbre reszelheted/vághatod akkorára, ami kényelmes.
2020. júl. 6. 05:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül, csak én nem rágtam a körmömet, de zavar a mai napig, ha "hosszú". Már akkor visszavágom, ha eléri az ujjaim végét, mert idegesít :)
2020. júl. 8. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!