Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lesz nagyobb mellem?

Lesz nagyobb mellem?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok kicsi a mellem, a csaladban mindenkinek nagy melle van,lesz meg nagyobb nekem is? Van olyan akinek 16 evesen kicsi melle volt de huszonevesen nagyon nagy lett neki?

2020. júl. 2. 12:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
40%

Egy jóbarátomnak 18 évesen is lapos volt a melle, kb 85-90B méret. 24 éves korára meg 90E melltartó kellett neki. 24 éves korodig bármikor nőhet a melled mérete, exemnek is egy egész méretet nőtt, amíg együtt voltunk, és nem hízott/szedett semmit ő sem. És ő is elmúlt már 20, amikor összejöttünk.

Szóval ja, ha a családodban ilyen a genetika, akkor valószínűleg neked is meg fog nőni, csak legyél türelemmel. 22F

2020. júl. 2. 16:48
 12/13 anonim ***** válasza:
25%

A "genetikánál" azt is vedd figyelembe, hogy sokan szültek is közülük. Anyám is A kosárról indult előttünk.

Nekem 15 éves korom óta semmit nem nőtt. Hízásnál is csak a pánt szélesség változik.

A helyedben Nem álmodoznék hatalmas mellekről, mert valószínűleg nem lesz az.

2020. júl. 2. 20:07
 13/13 anonim ***** válasza:
30%

Fogamzásgátlótól (hízást okozhat), terhességtől, egyéb hormontartalmú gyógyszerektől is nőhet a mell.

De 16 évesen nagy változás nagyon már nem történik, max fél, esetleg egy kosárméret. Ha nagyon vékony vagy, még ez sem valószínű, a vékony nők általában kismellűek, mivel a mell nagyságát a zsír is befolyásolja.

2020. júl. 10. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!