Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetne nagyobb a mellem?

Hogyan lehetne nagyobb a mellem?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és kisebbek a melleim mint két alma . Mit egyek hogy nagyobb legyen, esküszöm minden nap már kajakra imádkozom. Lehet azért nem nő már mert olyan 14éves koromba pár hónapig cigiztem és az leállította a folyamatát a serdülésemnek? Tudom hogy olyan modelles alkatom van de akkor is...ez durva és nem fekszek kések alá!

2014. márc. 5. 19:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szedj fel 2-3 kilót, abba még nem pusztulsz bele, leadni sem nehéz, de legalább látod, hogy nő-e tőle a melled.
2014. márc. 5. 19:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha ez vigasztal,én nagyon szeretem a kis melleket.
2014. márc. 5. 19:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Erre is gondoltam de igazából bármilyen furcsának is tűnik nem tudok mert 1.olyan az alkatom 2. szegénység van itthon. Tényleg minden nap probálok enni minden "egészségtelen" amitől meghiznék de nem lehet sokan vannak itthon és a zsebpénzem meg csaknem kajára költöm hanem szakadt ruhára...inkább.
2014. márc. 5. 19:43
 4/14 anonim ***** válasza:
Ezen nem lehet változtatni, fogadd el magad. Amúgy is szebbek a kis mellek.
2014. márc. 5. 19:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a cigizés leállítaná a serdülés folyamatát, ilyenről még nem hallottam, nagyon abszurd:D Sajnos kevés lánynak adatik meg a természetes nagy mell. Hízáson kívül nincs más mód, amivel ezen változtathatnál.
2014. márc. 5. 20:21
 6/14 anonim ***** válasza:

az a baj hogy a mai világban az van hogy ki az életképesebb nő? akinek nagyok a mellei vagy aki tud gyalogolni 100km-t (nehéz mellel nehezebb). persze hogy a nagymellű mivel szupernormális inger az emberi fajnál. Szerintem az a rossz ha egy csajnak rossz a segge mert azért/arról tehet. Én azért nem preferálom az igazán nagy mellű csajokat mert bárki bármit mond az előbb utóbb úgyis meg fog csalni fűvel fával

21/f

2014. márc. 5. 20:46
 7/14 anonim ***** válasza:
nagy mellet akartam írni de az amúgy nehezebb is... :D
2014. márc. 5. 20:47
 8/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de jöhet még :)
2014. márc. 5. 21:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Simán lehet, hogy a cigizéssel rontottál a dolgokon:

"Utolsó, te alulművelt:

Ártalmak nőknél

A dohányzó nőkben[71][72] megváltozik a női és férfi hormonok aránya, következésképpen a dohányzó nők teste gyakrabban hasonlít a férfiakéhoz, amelyben a zsír csípők és a mellkas helyett a hasi tájékon raktározódik el. Ennek eredménye a kevésbé „feminin” testalkat, ráadásul a dohányzó nők esetében magasabb a cukorbetegség és a szívroham veszélye. Fontos, hogy a kismamáknak azért sem szabad dohányozniuk, mivel a nikotin átjut a magzatba, szoptatáskor pedig bekerül az anyatejbe. Így a gyermeknél gyakran alacsony születési súly, légzési zavarok figyelhetők meg. Könnyen előfordulhat, hogy a kisgyermek még csecsemő korában meghal."

De ezt egyszerűen megtudhatod: nézd meg az anyukádat. Ha neki is apró, mint neked, akkor egyszerűen ezt örökölted.

2014. márc. 5. 21:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Hehe, bocsi az alulműveltes rész nem neked szólt :D

a technika csodája...

2014. márc. 5. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!