Hogyan lehetne nagyobb a mellem?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és kisebbek a melleim mint két alma . Mit egyek hogy nagyobb legyen, esküszöm minden nap már kajakra imádkozom. Lehet azért nem nő már mert olyan 14éves koromba pár hónapig cigiztem és az leállította a folyamatát a serdülésemnek? Tudom hogy olyan modelles alkatom van de akkor is...ez durva és nem fekszek kések alá!2014. márc. 5. 19:38
11/14 anonim válasza:
Elnézést kérek, nem tudtam, hogy a dohányzásnak ilyen hatása is van (én nem dohányzom). Elég szomorú dolog, hogy még a lányok melle is kisebb lesz tőle:( Ezt bezzeg nem írják rá a dobozra:D Persze elvileg 18 év alatt senki nem is fogyasztja:)
12/14 anonim válasza:
Én is kis mellű vagyok.Drasztikus változást szerintem is csak hízással lehetne elérni, de azt már korábban is megfigyeltem, hogy amikor egészségesebben eszek, (= nem zabálok annyi édességet, helyette sok gyümölcsöt eszek, megfelelő mennyiségű fehérjét fogyasztok a megfelelő időben,) valahogy feszesebbek, formásabbak lesznek. Szóval ezt csak ajánlani tudom!
14/14 anonim válasza:
kár volt egy ilyen színvonalú kérdéshez hozzászólnom... az ehhez a kérdéshez hasonlóktól híres a gyk... egyből ugrott 80-ról 73-ra a % mivel ezek szerint a lányok a mellükre is tudnak gyúrni. ezúton is szeretnék gratulálni, a női logika minden akadályt leküzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!