Az gáz, ha egyre nagyobb gyűlöletet érzek az emberek iránt?
Figyelt kérdés
Nem minden ember iránt, de 80% akivel találkozok, látom, vagy valami, fejbe tudnám rúgni. Vagy rosszabb.
És nem vagyok tini, huszonéves vagyok. Régen nem utáltam ennyire a világot. Legszívesebben elköltöznék egy szigetre, ahol horgásznék egész nap meg gyümölcsöket ennék.
2013. dec. 4. 23:17
2/9 A kérdező kommentje:
Jelenlegi helyzetemben kivitelezhetetlen.
Mondjuk a képzeletbeli szigetemre azért elkalandozok sokszor :)
2013. dec. 4. 23:28
4/9 anonim válasza:
Az a baj hogy rossz lett a világ nagyon,és sajnos divat hogy az egyik ember átvágja,lehúzza,tönkre tegye a másikat.Na de mire jó ez az egész?
5/9 anonim válasza:
De mi az oka, hogy fejbe tudnád rúgni? Mi megy olyankor a fejedben? Irigyled? Lehet, valami rossz dolog történt veled nemrég, vagy valami hiányzik az életedből. Én is tök így éreztem, mikor otthagyott barátnőm.
6/9 anonim válasza:
Kárt nem okoznék senkinek, viszont arra én is gyakran gondolok, hogy milyen jó lenne egy szigeten egyedül élni...
7/9 A kérdező kommentje:
Inkább a munkahely miatt. Nagyon nagyon megutáltam az embereket :( még 4 hónapot kell amúgy kibírni ott, addig szól a szerződés, aztán váltok.
Inkább egy kis sziget, ahol szinte semmi ember nincs (azért néhány lehet, kicsire nem adunk).
2013. dec. 5. 09:01
8/9 anonim válasza:
Milyen èrdekes.Èn is pont így vagyok.Annyira utàlok nèhàny embert akivelnapi de nem szoros kapcsolatban vagyok,pl szomszèdot,hogy hatalmas erő kell hogy ne vagjam pofàn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!