1/8 anonim válasza:
Nem, senkié nem egyforma, mint egyetlen páros testrészünk, vagy szervünk sem.
2/8 anonim válasza:
Ha nincs nagy különbség, nem baj. Ez gyakori, páromnak se volt egyforma. Egyik picit kerekebb és nagyobb volt.
4/8 anonim válasza:
Nem, és nem is baj. Vannak nők akiknek nem csak méretben,hanem formaban is más mind két melle.
29 F
5/8 anonim válasza:
Nekem is full különböző, láthatóan de vannak akiknél ilyen (:
Pedig nekem a kisebben egy fibroadenomát is találtak, szóval picit beszartam a csomótól először, de semmi gáz.
6/8 anonim válasza:
Van olyan exem, akinek majdnem egy fél méret volt a különbség a két melle között. (85C melltartót hordott, de a jobb melle inkább csak nagyobb B méret volt. Extra szivacsot tett a kosárba hogy esztétikusabban nézzen ki, ha fontos alkalomra ment, egyébként nem foglalkozott vele.)
8/8 anonim válasza:
Konkrétan??
Hány éves vagy és hanyas melltartót hordasz?
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!