Lesz nagyobb mellem?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok kicsi a mellem, a csaladban mindenkinek nagy melle van,lesz meg nagyobb nekem is? Van olyan akinek 16 evesen kicsi melle volt de huszonevesen nagyon nagy lett neki?2020. júl. 2. 12:08
1/13 anonim válasza:
16 évesen még nincs teljesen kifejlődve a tested.
2/13 anonim válasza:
Valszeg nem fog nagyot noni sajna. Egyebkent fiukent momdom hogy a segg sokkal fontosabb
3/13 A kérdező kommentje:
Fiukent te mit erthetsz ehhez?
2020. júl. 2. 12:16
5/13 anonim válasza:
16 évesen (lányként) már nem igazán fejlődsz, hacsak nem későn kezdtél serdülni, vagy nagyon vékony vagy; valószínűleg érdemben nem fog nőni a melled.
7/13 anonim válasza:
Nekem nőtt a mellem 16 éves korom óta, és még nem szültem, terhességnél szintén nő valamennyit. Most 35 éves vagyok, és nem vagyok túlsúlyos, tehát nem amiatt nőtt, mert híztam volna.
8/13 anonim válasza:
Max egy kosárméretet, lassan, 5-10 év alatt. Nem lesz másfél éven belül kétszer akkora.
9/13 anonim válasza:
Hogy mekkorára nőhet, az attól is függ, mit örökölt, vagyis genetika. A kérdező ezt is írta: "16 eves vagyok kicsi a mellem, a csaladban mindenkinek nagy melle van,lesz meg nagyobb nekem is?" Ha genetikailag nagy melleket örökölt, akkor fog még neki is nőni, függetlenül attól, hogy most 16 évesen mekkora.
10/13 anonim válasza:
16 éves koromtól számítva egy kosárméretet nőtt a mellem, nem híztam meg, csak felnőttem. Mondjuk 16 évesen nekem már nem volt kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!