Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan nőne meg a mellem?

Hogyan nőne meg a mellem?

Figyelt kérdés
18 eves vagyok. Magas 176 centi es 58-9 kilo, es nem vagyok megelegedve onmagammal. Probalok noiesseget keresni magamban, de nem talalok. Kerlek segitsegetek, ugy vélem ha a mellem megnőne akkor jobban érezném magam. Szamomra tenyleg csak ez hianyzik. Milyen mell masszazst ajanlotok, vagy gyogyszert? Egyebkent fogamzasgatlot szedek es attol egy ideig ugy ereztem hogy nő, de csak erzekeny volt es kisse megduzzadt, meg menstruacio elott is. De azon kivul mikor megjon ugyanugy osszemegy, mint alapbol van. Felek igy marad orokre, pedig anyanak nagy cicije van. Genetikailag nagyon vekony vagyok, nehezen megy a hizas. Lelkileg nem birom mar ezt jol, fejlodni akarok, noiesedni. Kerlek segitsetek..

2020. júl. 1. 15:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Csak hízással fog nőni. Ha vékony vagy, nincs zsír, nincs cici.
2020. júl. 1. 15:12
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Ez genetika, nincs erre semmilyen trukk vagy gyogyszer.

Kiveve persze a plasztikat.

2020. júl. 1. 16:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Biztos van ra valami modszer, azon kivul hogy masszirozom olajjal, szedem a fogamzasgatlot, es eszek napi otszor hatszor. Kell hogy legyen a plasztikan kivul valami kis rejtett modszer hogy kihozzam magambol aminek a testemen kell lennie.
2020. júl. 1. 16:30
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Botox.
2020. júl. 1. 16:32
 5/12 A kérdező kommentje:
Es ha meditalnek es elhinnem hogy nő a mellem? Akkor egy ido utan alkalmazkodnia kell ahhoz amit a gondolataimba veghez viszek. Nem?
2020. júl. 1. 17:20
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
😘.
2020. júl. 1. 17:25
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Ez nem így működik. :D 18 évesen lehetne több eszed is...
2020. júl. 1. 17:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ha jól meghíznál, de az sem garancia.

Nekem még a terhesség alatt sem nőtt egyáltalán

2020. júl. 1. 19:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Francokat vagy te 18 eves..
2020. júl. 1. 19:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"kihozzam magambol aminek a testemen kell lenni"

Nem biztos hogy ott kell lennie. Az, hogy anyukádnak nagy melle van, még semmit nem jelent. Az összes dédnagymamádnak nagy melle volt? Aligha. A génjeid határozzák meg a mellméreted, nem az, hogy "anyukámnak nagy melle van, meg a sztároknak nagy melle van, brühühü"

Nyugodtan kenegesd olajjal, maximum a pattanások fognak megnőni.

Inkább keress olyan sztárokat a neten, akiknek hasonló az alakuk mint a tiéd. Nézd meg, ők hogyan lesznek szexik, meg mitől, és utánozd le. A nagy mell szép és jó, de nem egyenlő a nőiességgel.

2020. júl. 2. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!