Lachesys kérdése:
Lányok, ti hogy birkóztok meg azzal hogy sosem leszunk olyan szépek mint az indra modellek?
Figyelt kérdés
Jah, azt ne írjatok hogy jaj nem is szépek, meg muk. Tudom, hogy a legtöbbnek voltak plasztikái , de attól még tényleg gyönyörűek sokan. Én nem vagyok csunya, de különösebben szép sem. neha elgondolkozom, hogy ha en is plasztikaztatnek.. de aztan ugy vagyok annyi elrontott is van, meg nem szép. meg mi lesz akkor az eleg? csak olyan jo lehet olyan gyonyoruve valni/ szuletni... es néha elszomorodom hogy en ezt sosem fogom megtapasztalni...2020. jún. 20. 12:54
41/44 Sunshinedoll válasza:
Úgy, hogy nekem nem életcélom instaszépnek lenni. Meg vagyok elégedve magammal, tisztában vagyok a hibáimmal, de sokkal több érték van bennem, mint az, hogy hogy nézek ki. A szépség nem a boldogság ára, amit egész életemben törlesztenem kell. Sokkal több érdekes dolog van, amivel le tudom kötni az energiámat, mint azon izgulni,hogy nem úgy nézek ki, mint xy. Magamból igyekszem kihozni a legjobbat, nem máshoz hasonlítani magam. Mindig lesz szebb meg jobb meg okosabb. Ha mindig ezen izgulnék, sose lennék elégedett, és nem fogok úgy élni, hogy folyton utálom meg ostorozom meg feleslegesen stresszelem magam ilyen butaságok miatt.
42/44 anonim válasza:
Nem, én is vagyok olyan kinézetű, ha én is megphotoshopolom vagy megműttetem magam, mint ők. Hidd el, élőben ők sem mások :)
43/44 anonim válasza:
Ha a fejemre csapom az faceapp-os star filtert en is Insta modell kinezetu leszek🤣🤣🤣🤣🤣
44/44 anonim válasza:
Ezek a beképzelt insta modell lánykák egyáltalán nem szépek...tucatszámra meglehet őket találni a neten elég felmenni mondjuk a tinderre :D Bár gondolom nekik nincs képességük ezt felfogni, sok vélemény alapján a kommunikációs készségük gyakorlatilag egy macskáéval vetekszik :D
Számomra szebb egy "átlagos" lány, szép mosollyal, és egy adott jellemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!