Lányok, ti hogy birkóztok meg azzal hogy sosem leszunk olyan szépek mint az indra modellek?
21: most akkor természetes lányokra vagy insta modellekre vágynak?
Minek a neten élsz? Van egy csomó fiú, aki nem erre van rákattanva.
LOL!
Vagyok olyan csinos, mint egy insta sztár. 178 cm 108 cm hosszú lábak, homokóra alkat, 93/62/95-ös vagyok. Csak hát én szemüveges vagyok és egyáltalán nem sminkelek, ezért van néhány bőrhibám. És mégis tetszem a férfiaknak.
Ha úgy akarsz kinézni, mint az indítás műcsajok menj el egy fodrászhoz, kozmetikushoz, vegyél magadnak csinos ruhákat és menj el kínozni. Ahelyett, hogy síránkoznál tegyél érte valamit.
Sosem akartam hasonlítani rájuk, mert az amit én szépnek tartok nem igazán hasonlít az ista modellekre.
Pl. nekem nem tetszik a nagyon telt, feltöltött száj, sem a tipikus insta szemöldök es a lebarnult/szolizott bőr sem és a homokóra alak sem tetszik.
Ettől függetlenül biztos szépek azok a csajok, csak nem az en ízlésem szerint.
Csak nézz körbe a youtubon. Teljesen át alakíthatód az arcodat egy kis sminkkel.
És nincs csúnya ember, csak igénytelen. Ha magadat botoxolt, plasztik cicákhoz hasonlítod, akkor gondok vannak. Tessék kikapcsolni az internetet, kimenni az utcára és nézd meg, hogy néz ki az utca embere. Átlagosak, a való életben nincs photoshop. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!