Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogy birkóztok meg...

Lachesys kérdése:

Lányok, ti hogy birkóztok meg azzal hogy sosem leszunk olyan szépek mint az indra modellek?

Figyelt kérdés
Jah, azt ne írjatok hogy jaj nem is szépek, meg muk. Tudom, hogy a legtöbbnek voltak plasztikái , de attól még tényleg gyönyörűek sokan. Én nem vagyok csunya, de különösebben szép sem. neha elgondolkozom, hogy ha en is plasztikaztatnek.. de aztan ugy vagyok annyi elrontott is van, meg nem szép. meg mi lesz akkor az eleg? csak olyan jo lehet olyan gyonyoruve valni/ szuletni... es néha elszomorodom hogy en ezt sosem fogom megtapasztalni...

2020. jún. 20. 12:54
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
37%
20: azért, mert olyat akarnak akik azokhoz a lányokhoz kinézetben közel állnak. Természetes szépségekre vágynak, ha úgy tetszik, gyönyörű arccal és csinos alakkal. Én meg mint mondtam, az átlag alatti arcommal leginkább semmi esélyem.
2020. jún. 20. 15:40
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

21: most akkor természetes lányokra vagy insta modellekre vágynak?

Minek a neten élsz? Van egy csomó fiú, aki nem erre van rákattanva.

2020. jún. 20. 15:44
 23/44 anonim ***** válasza:
67%

LOL!

Vagyok olyan csinos, mint egy insta sztár. 178 cm 108 cm hosszú lábak, homokóra alkat, 93/62/95-ös vagyok. Csak hát én szemüveges vagyok és egyáltalán nem sminkelek, ezért van néhány bőrhibám. És mégis tetszem a férfiaknak.

Ha úgy akarsz kinézni, mint az indítás műcsajok menj el egy fodrászhoz, kozmetikushoz, vegyél magadnak csinos ruhákat és menj el kínozni. Ahelyett, hogy síránkoznál tegyél érte valamit.

2020. jún. 20. 16:37
 24/44 A kérdező kommentje:
attol meg mert edzem nem leszek homokora, es nem lesz kisebb az orrom vagy nagyobb a szemem. van amin max plasztikai sebesz valtoztathatna.
2020. jún. 20. 16:51
 25/44 anonim ***** válasza:
20%
Vagy egy jó smink. A sminkkel lehet trükközni, optikailag megnagyobbitja a szemedet pl. Csak meg kell tanulni, a neten sok a tutorial videó. Megint ott vagyunk, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen, de persze, tudom, hogy könnyebb sírni, hisztizni, mint bármit is tenni.
2020. jún. 20. 16:58
 26/44 A kérdező kommentje:
ez nem hiszti, ezek tények. ha te valóban olyan szép vagy nem csak testre, hanem arcra is, mint ezek a lányok, akkor talán nem érted hogyan érzünk mi egyszerű halandók. igen, trükközhetek a sminkkel, kontúrozhatom az orrom, de attól még ha lemosom ugyanaz maradok. és nincs az a smink ami pl amy shcumerből angelina joliet csinál.
2020. jún. 20. 17:01
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

Sosem akartam hasonlítani rájuk, mert az amit én szépnek tartok nem igazán hasonlít az ista modellekre.

Pl. nekem nem tetszik a nagyon telt, feltöltött száj, sem a tipikus insta szemöldök es a lebarnult/szolizott bőr sem és a homokóra alak sem tetszik.

Ettől függetlenül biztos szépek azok a csajok, csak nem az en ízlésem szerint.

2020. jún. 20. 17:06
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Csak nézz körbe a youtubon. Teljesen át alakíthatód az arcodat egy kis sminkkel.

És nincs csúnya ember, csak igénytelen. Ha magadat botoxolt, plasztik cicákhoz hasonlítod, akkor gondok vannak. Tessék kikapcsolni az internetet, kimenni az utcára és nézd meg, hogy néz ki az utca embere. Átlagosak, a való életben nincs photoshop. :)

2020. jún. 20. 17:06
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
le leszek pontozva de Amy Schumernek szerintem cuki arca van, kicsit dagi ennyi.. és? le tudna fogyni ha akarna de nyilván nem ez a lényeg, az önbizalom belülről fakad.
2020. jún. 20. 17:32
 30/44 A kérdező kommentje:
szerintem is cuki, de ennyi. cuki, átlagos.
2020. jún. 20. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!