Lányok, ti hogy birkóztok meg azzal hogy sosem leszunk olyan szépek mint az indra modellek?
"Jah, azt ne írjatok hogy jaj nem is szépek, meg muk."
Kérdező, láttál te már photoshoppot?
Ugye nem gondolod, hogy egy "sztár" csak úgy kitesz egy spontán képet magáról.
Ami spontán fotónak néz ki, az valójában nagyon-nagyon nem az.
Tehát amit az instán látsz, az nem a valóság!
Meg aztán ott vannak a körülmények. A hétköznapi ember napi 8 órát azért dolgozik hogy megéljen, aztán szabadidejében feltölt egy szelfit magáról, amire kb. 5 percet szánt az idejéből.
Az "insta model" ezzel szemben napi 8 órát dolgozik azon, hogy egy nyamvadt szelfit feltegyen magáról.
"nincs az a smink ami pl amy shcumerből angelina joliet csinál."
Pedig van, a neve photoshop :)
Jó szerinted szebbek,de én nem érzem csúnyábbnak magam,teljesen elégedett vagyok a külsőmmel. Ha lehetne se akarnék cserélni velük.
Bevallom láttam már szép lányt instán. De mindenkinek más az ideálja,és én megfelelek a sajátomnak.
"átlag nőnél akkor is szebbek ezek a lányok ált,"
Oké, szebbed, na és akkor mi van?
Kicsit olyan érzésem van, hogy téged szimplán az zavar, hogy vannak, akik szebbek nálad.
Igen, sokan vannak, akik én tőlem szebbek, de ez engem konkrétan nem igazán izgat. Ettől én nem érzem magamat kevesebbnek. Te viszont kicsit bele vagy betegedve.
Ezen kellene elgondolkodnod, hogy te nem vagy kevesebb, mert van két-három tucat "instás" aki egész életét annak szentelte, hogy jól nézzen ki.
35.vagyok. Én még tényleg soha nem láttam olyan lányt,akivel szívesen külsőt cserélnék. Nyilván nem vagyok tökéletes,és nem tetszek mindenkinek,de magamnak pont így,ahogy vagyok. Esetleg ha azt kívánhatnám,hogy saját magam eggyel jobb verziója lehessek,azzal a lehetőséggel élnék:D de különösebben nem szeretnék másmilyen külsőt,max pár dolgot javítani a jelenlegin.
De tényleg nincs olyan lány akit irigyelnék a külseéért,persze másért igen,vannak olyan dolgok amiket nem szeretek magamban,de a kinézetemmel nincs gondom
De jó kérdés!
Én kb. úgy vagyok vele, mint a 19-es. És rajtam mondjuk nem segít, hogy kimegyek az utcára, mert ha a korombeli +/- 10 év nőket nézem, egy sem olyan ronda, mint én, rondább meg pláne nincs. Attól pedig hadd ne essek már hasra, hogy egy 50-es, tüsi hajú, elhízott nő már kb. hozza az én szintemet, noha 20 évvel fiatalabb vagyok, hosszú hajú, vékony (csak még így is krva ronda). A sminkről pedig annyit, hogy le kell mosni, illetve nincs is mindig idő profi szinten átmaszkírozni magad, nekem ugyanis ezt kellene tennem, kis szempillaspirál meg alapozó ide rohadt kevés.
Egész életemben szenvedtem a csúnyaságomtól. Iskolásként kaptam egy csomó bántást a kortársaimtól, felnőttként pedig a férfiak levegőnek néztek, rosszabb esetben ők is aláztak. Eközben végignézhettem, hogy mennyire más a szép lányoknak, nőknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!