Lányok, ti hogy birkóztok meg azzal hogy sosem leszunk olyan szépek mint az indra modellek?
Hát nem tudom.. mindkettő baromi taszító külsőre és belsőre minden ismerősömnek kivétel nélkül, akár fiú akár lány..
Nem kéne annyira benyelni a média agymosását. :)
Nekem baromi mások a szépségről alkotott nézeteim. Persze biztos van sok szép insta modell is.
De nekem nem vág a stílusomba az ő megjelenésük. Inkább az alternatívabb és karakteresebb arcú lányokat tartom szépnek.
Ezek az általad említett insta modell csajok nekem tök átlagosak, és unalmasak,kb ugyan úgy néznek ki. Csak a hajuk színe különbözteti meg őket.
Én a kettő közül egyértelműen Angelina Jolie lennék(max a szőkeségben hasonlítok Amy re)
De soha nem vagyok megelégedve magammal,az egész életem a külsőm,súlyom körül forog.
Én nagyon rosszul, szinte már depis vagyok. Tudni kell rólam, hogy én csúnya vagyok, átlag alatti. Néha szoktam szép lányokat nézni instán, hogy kínozzam magam, mert sose lehetek olyan.
Hiába mondják, hogy smink, frizura. Igazad van kérdező, sz@rból nem lehet várat építeni. Így a fiúknál sincs esélyem, pedig jó lett volna család. De az igényeik az egekben, mert ezekből az instamodellekből indulnak ki. Átlagos lánnyal is lennének sokan, de átlag alattinak már nincs esélye a mai világban.
21L
19: miért ne lenne esélyed??? Azok a fiúk, akikkel összefutsz, sose fognak ezekkel az insta 'modellekkel' találkozni.
Meg nagy részük szó szerint k_urva. Azon meg mi irigyelni való van. Másik részük meg celed. Most Kiss Gézunak mégis mennyi esélye van Kim K W-tel találkoznia? 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!