Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen körmöt csináltassak?

Milyen körmöt csináltassak?

Figyelt kérdés
Júliusban lesz az esküvőm. Idáig mindig a saját körömre csináltam magamnak géllakkot. (jelenleg rövid körmöm van, de sokszor megnövesztem) Az esküvőre viszont szeretnék hosszú, igazi szép menyasszonyos körmöt M-L méretben. Milyet lenne érdemes csináltatni? Zselét, porcelánt vagy nem tudom milyen opciók lennének még? Kinek milyen az ami bevált? Pro, kontra? Teljesen tanácstalan vagyok.

#műköröm #Esküvői köröm
2020. jún. 19. 10:32
 1/2 anonim ***** válasza:
71%

Szinte teljesen mindegy.

Akkor számít ez, ha hosszútávon szeretnéd hordani. Nekem speciel a porcelán jobban bejott mint a zselé.

A kérdés inkább az, hogy tip vagy sablon legyen(sablonnal szintén tartósabb az eredmény).

2020. jún. 19. 11:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig géllak van csinálva de az esküvőmön műköröm volt és babyboomer. A gyűrűsujjamon volt csillámpor és pár kő. Gyönyörű volt.

Én a helyedben ilyet csináltatnék vagy franciát.

2020. jún. 19. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!