Milyen zselés körmöt csináltassak?
Keringőre szeretnék zselés körmöt csináltatni, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy milyen legyen.
Kockát szeretnék, de nem túl hosszút, mert a keringő előtt 10 nappal csináltatom( a körmösöm csak akkor tud fogadni), és még a körömmel suliba is fogok járni. Május 17-én lesz a keringő, május 7-én csináltatom.
Fehéret fogok, de nem tudom, hogy milyen legyen.
Gondolkodtam a francián is. De egy sima matt fehér is jó lenne...
Ezeket nézegettem:
1, [link]
2, [link]
3, [link] (csak csillamos helyett pl sima francia)
4, [link] (itt csillamos helyett sima feher, vagy pl francia+ valamilyen minta)
5, [link]
6, [link]
7, [link]
Szerintetek?
Esetleg tudnátok linkelni szép fehér körmöket?
Előre is köszönöm! :)
15/L
Ha 10 napos lesz, az eseményre amire egyébként megcsináltatnád és szeretnéd, hogy szép legyen, akkor egyiket se javaslom.
Mondjuk magamból indulok ki. Én 2 hetente csinálom meg a körmeimet, mert gyorsan nőnek és utálom a lenövést, így 10 naposan már alig várom, hogy újat csinálhassak. A francia típusú körmöknél különösen feltűnő a lenövés, mert körömágy hosszabbítás ide vagy oda, átlátszik a körömágy végén a lenőtt rész.
Mikor tudom, hogy nem fogok ráérni több mint 2 hétig akkor ilyeneket csinálok magamnak, mint amit lent linkeltem. Tudom, itt kicsit hosszú a köröm, de a lényeg látszik: Ombre stílusban a köröm tetejéig fokozatosan kevesebb a csillám. Ezt meg lehet csinálni franciára hasonlító stílusban is, babyboomernek hívják (2. link). Sokkal stílusosabb és szebb a lenövése és bármilyen díszítéssel fel lehet dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!