Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szombaton megyek műkörmöshöz...

Szombaton megyek műkörmöshöz és nem tudom milyen körmöt csináltassak (épített zselés lesz) valami olyasmi kéne ami jól néz ki karácsonyra de szilveszterre is! Milyen legyen?

Figyelt kérdés

2013. dec. 16. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
hát műkörmöm még nem volt, de szerintem ilyenkor a pirosas bordós szín az olyan karácsonyias :) meg a fehér is szép valahogy keverve, vmi minta ilyen színekkel, mondjuk szerintem az is szép ha francia, és valami minta pirosas-bordóval vagy olyan színű kövecskék :)
2013. dec. 16. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Piros és hópehely minta.... A körmöd elején sok fehér (csillogós is lehet) hópehely... *o*
2013. dec. 16. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
2013. dec. 16. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
537es pezsgő szìnű csillàmos zselèvel kèrd, az tökèletes mindkèt ünnepre. Màr ha crystal nails zselèvel dolgozik a körmösöd
2013. dec. 16. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Az utolsó képen szereplő körmök mindegyike nagyon szuper szerintem. Én imádnám, ha a barátnőm ilyet csináltatna magának, nem pedig ezt a hülye hegyes fajtát. (F/30)
2013. dec. 17. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!