Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék modellkedni....

Nagyon szeretnék modellkedni. Hogy kezdjek neki? Lehetőleg olcsón. Van valamilyen modelltanfolyam Celldömölkön vagy Sárváron?

Figyelt kérdés
2008. nov. 24. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem Pesten próbálkozz,ha komolyan szeretnéd csinálni!Alapfeltétele egy portfolio(fényképalbum),amit az ügynökség el is készít rólad!Ennek az ára ügynökségenként változó!Eddig a legolcsóbb,amiről hallottam,az 70 ezer volt!Sok sikert!
2008. nov. 25. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:

szia, gondold meg jól! én 100 ezer ft-ért csináltattam portfóliót. azt kéne neked is. ha nem jön be a dolog, ezt a pénzt kidobtad. gondolj bele, ha nem vagy kivételes szépség, akkor valószínűleg rengeteg olyan típuisú lány van még mint te. pl: szőke haj, kék szem, szőke haj, barna szem stb..

szerintem szerencse és valamilyen ismerős és pártfogó kell hozzá. a szerencse meg tényleg annyi, hogy valaki felfigyel rád, vagy valaki sok száz közül, pont a te arcodat képzelte el a reklámfilmjében. ha nagyopn szép vagy, megpróbálhatod, mert lehet vele pénzt keresni, csak nem egy biztos pont.

2008. nov. 27. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
én tudok egyet Szombathelyen, ha érdekel e-mail-t írj :)
2009. júl. 6. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
helló! tudom, hogy már nem egy új kérdés, de mostanában jöttek Pestről modellügynökök. Sárváron a főutcán mindenkit leszólítottak, hogy van e kedve modellkedni. Nem találkoztál velük? :)
2010. jan. 6. 16:17
 5/7 A kérdező kommentje:

tudom, erről hallottam..egyik bnőm volt is ott a fotózáson....de ez nagyon sokba kerül :/

köszi a válaszokat

2010. jan. 7. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Aha, tányleg drága. Engem is leakratak szerződtetni(Sárváron szintén), csak apum meg anyum azt mondta, hogy ennyi pénzért ne.:S
2010. jan. 7. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:
én barátnőmet szerződtették. Anyukáját kicsit szíven ütötte a dolog, de meg tudták beszélni. Pont most megy a portfólió készítésre :) az ÉN RUHÁMBAAAN :D:D:D
2010. febr. 9. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!