Mennyibe kerül egy modelltanfolyam a Miss Molett Models-nél?
Amennyiben bővebb információt szeretnél kapni képzésünkről, akkor:
- küldj egy rövid e-mailt "Információkérés" címmel,
- mellékelj hozzá egy-két fotót magadról,
és mi ingyenes tájékoztatót küldünk Neked az oktatásról.
kb ugyanannyi lett volna írni nekik egy levelet, mint ide egy kérdést...
Nagyon köszi a hasznos választ! :)
Komolyan gondolkodtam még rajta tavaly, de azóta elkezdtem fogyni... :) Messze még a cél, de így talán hosszabb távon tudom az önbizalmamat megerősíteni, mintha elkezdenék modellkedni. :) Azért köszi!
Te esetleg voltál tanfolyamon? Ha igen, milyen volt? Mik a tapasztalataid? :)
Szia!
(Nem tudom, hogy miért nem tudtál e-mailt írni, pont ma küldött nekem erről az oldalról levelet egy srác. Mindenesetre megváltoztattam a címem, biztos ami biztos. :) )
Köszi az infókat! Nekem is csak az önbizalomerősítés miatt lett volna jó ez a tanfolyam, mert azt mondják, hogy az arcom szép, viszont 85-90 kilókkal nem túl sok pozitív visszajelzést kaptam máshonnan. Szóval jót tett volna a lelkemnek, ha kicsit "máshogy" látom magam, és esetleg elismerő szakat is kapok. :) Most nagyon fogyózom, bár elég nehéz...
Örülök, hogy neked jók a tapsztalataid! :) Szerencsés vagy, legalábbis én elég sok negatívumot hallottam, persze más helyekről.
Ha feladnám a fogyókúrát, és újra elgondolkodnék az ötleten, szerintem majd foglak keresni! ;)
Köszi!
Még mindig ezt írja ki :( "E kérdés kiírójának e-mail címe már nem publikus!"
A tanfolyam témái (elmélet és gyakorlat, 5 alkalom=28 óra):
-modell szakma alapismeretek
-jogi alapok, ügynökségek
-színelmélet (4 évszak típus színei)
-testalkatok elemzése
-divattrendek, tervezők, stílusok
-egyéni elemzések: testalkat és színek
-alapmozgás és tartásjavítás
-kifutói koreográfiák
-mozgás a fényképező gép előtt
-műtermi fotózás
Legutóbb a Slimexpon léptünk fel, ha van kedved nézd meg ezt a riportot: http://www.youtube.com/watch?v=Dm_M0YUDaR4
Sajnos más ügynökséggel, aki duci modelleket is foglalkoztat nekem is volt már rossz tapasztalatom... mert csak a pénzszerzésre mentek. Itt viszont nagyon korrektek :)
Amúgy tényleg érdemes megpróbálni, ha csak önbizalom növelés céljából is, meg lehet így a fogyás is könnyebben menne, amihez sok sikert kívánok! :)
Köszönöm szépen! :)
Fogalmam sincs, hogy miért nem tudsz e-mailt írni, lehet, hogy amiatt lehet, hogy már ilyen régen írtam ki a kérdést...?
Amúgy a címem: h.nemeth (kukac) yahoo (pont) com :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!