Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy 14 éves lánynak mennyire...

Egy 14 éves lánynak mennyire szükséges a szőrtelenítés?

Figyelt kérdés

A húgom most 14, és rendszeresen szomorú. Megkérdeztem miért, és azt mondta hogy fél a következő iskolájától, és hogy piszkálni fogják, mert szőrös.

Szegénynek elég erős a szőre, főként a lábán és a hónalján.

Mondtam neki hogy nem ezt fogják nézni, meg hogy a többiek sem csupaszok.

Erre másnap mutatott pár képet az osztálytársnőiről. Hát a legtöbb igazi tini-picsa volt. Úgy néztek ki a 14,15 éves lányok mint a 18 évesek. Az képeken isznak, cigiznek, sőt valahol marihuána levéllel fotózkodnánk (talán az volt).

A húgom nagyon szomorú volt hogy aki így néz ki és így öltözködik, az tuti mindig borotválkozik.

Mondtam neki hogy inkább menjünk el kozmetikushoz, ő majd legyantázza, és akkor tovább lesz jó, vagy megmutatom hogyan kell használni az epilátort.

Azt mondta még kitalálja.

Szerintetek? Mindenképp szükséges ez?

Nem a tesi óra zavarja, mert utál tesis rövidgatyába lenni, így mindíg hosszút vesz fel.

Nem tudom hogyan vigasztalja meg.

18/L

2020. máj. 27. 12:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
(de amúgy a céltáblasággal egyetértek, de tényleg, a cikizéssel kicsinált osztálytársak jó részénél annyira piszlicsáré kis hülyeségen alapult a cikizés, hogy agybaj)
2020. máj. 27. 13:02
 12/16 A kérdező kommentje:

Holnap megyünk kozmetikushoz, és leszedi neki.

Köszönöm szépen a segítséget

2020. máj. 27. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

33 vagyok, de emlékszem, hogy általánosban sutyiban lenyúltam néha 1-1 eldobható borotvát apukámtól, mert bizony gáz volt, ha valaki szőrös...

Én mindenképpen támogadtnám

2020. máj. 27. 13:25
 14/16 anonim ***** válasza:
66%

Kezdem azzal, hogy én is szőrtelenítettem magamat 14 évesen, mert egyáltalán nem találtam nőiesnek a sötét szőrzetemet, de azt mond meg neki, ha piszkálják a suliban, akkor azt nem a szőr miatt teszik, hanem azért, mert hagyja magát piszkálni.

Mindenhol akadnak olyanok, akik azzal szórakoztatják magukat, hogy másoknak beszólogatnak.

Amúgy egyszerűen le lehet őket szerelni: mivel a reakciót várják, nem szabad nekik megadni. Tehát át kell nézni rajtuk. Nagyon gyorsan elunják, mert a "s_z_a r o k rátok" típusú emberek nem érdekesek számukra, sőt még egy kicsit rosszul is esik nekik, hogy nem kapják meg a várva várt figyelmet.

Ha meg kezd eldurvulni a helyzet, akkor be kell kapcsolni a telefonon a hangrögzítőt...

2020. máj. 27. 17:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a tinilányok nagyon kirekesztőek tudnak lenni. Nekem 12 évesen is beszóltak a szőrös lábamért, pedig full szőke volt....

Ha neki ez kell a lelki békéjéhez, szerintem ne akard lebeszélni róla. Ha idősebb lesz rájön, hogy nem mások véleményétől függ az ő emberi értéke, de ilyenkor teljesen az számít a lányoknak

2020. máj. 27. 18:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kor hanem szőr kérdése! Ha szőrös szörtelenítsen, mert igénytelennek fogják nézni, kiközösítik, és rossz lesz neki. Butaság ezt ennyire korhoz kötni, és amúgy is a lányok már 14 évesen kezdenek komolyodni, érni (nem mindenki)
2020. máj. 27. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!