A bajuszom szeretném végleges szőrtelenítéssel eltüntetni. Azt hallottam, hogy nagyon drága, mert a bajusz eltüntetéséhez akár 15-20 alkalom is szükséges, ami olyan 100 000 ft. Kinek mi a véleménye? Hányszor kellett járni kezelésekre? Köszönöm: )
Szia!
A villanófényes tényleg jó,nálunk 5000Ft és az 5.alkalomra teljesen eltűntek a szőrszálak,ennek 1 éve és még mindig tökéletes!
nem tudom hol hallottad h 15-20 alkalom de ez nagyon nagy kacsa!!! a lábon kb 5-6 alkalom és mindenhol írjákok hogy arctájékon ennek a fele is lehet.
remélem segítettem 15/L
attól függ, mennyi szőrhagyma van, és egyszerre mennyi szőrtüsző aktív, mivel a lézer az aktív hagymákat tudja elpusztítani.
Egyszerre nem aktív minden szőrtüsző.
A lézer nem ad végleges eredményt. Átmenetileg meggyengíti a szórt, de aztán szépen visszanő.
Sokszor és sok helyen voltam már, rengeteg pénzt kiadtam rá, és még mindig nő a szőröm.
Egyes országokban tilos is a lézert "végleges" szőrtelenítőként reklámozni, mert ez a fogyasztók megtévesztése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!