Mennyi időnek kell eltelnie a gyökérkezelt fog két ideiglenes tömése között és hány tömés szükséges a végleges tömésig?
Figyelt kérdés
Ma gyökérkezeltek egy régebbi gyökérkezelt fogamat és azt mondta, hogy egy hét múlva jöhetek csak. Nem lehet előbb? Ha pénteken visszamennék hozzá, akkor mi lenne?2010. aug. 2. 17:25
1/3 anonim válasza:
Attól függ mennyi idő alatt lesz panaszmentes. Ált. a gyökérkezelés után ha minden klappol 1-2 hét szokott lenni.
Szerintem várd meg az 1 hetet, biztos ami biztos, ha nem fáj, nem érzel semmit annak csak örülj.
2/3 A kérdező kommentje:
koronát akarok rátetetni, fontos megvárni az 1 hetet vele? Ha 5 napot várok és utána veszik le a mintát, azt lehet?
2010. aug. 3. 09:02
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, nem vagyok fogorvos. De gondolom az a 2 nap nem oszt, nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!