Egy 14 éves lánynak mennyire szükséges a szőrtelenítés?
A húgom most 14, és rendszeresen szomorú. Megkérdeztem miért, és azt mondta hogy fél a következő iskolájától, és hogy piszkálni fogják, mert szőrös.
Szegénynek elég erős a szőre, főként a lábán és a hónalján.
Mondtam neki hogy nem ezt fogják nézni, meg hogy a többiek sem csupaszok.
Erre másnap mutatott pár képet az osztálytársnőiről. Hát a legtöbb igazi tini-picsa volt. Úgy néztek ki a 14,15 éves lányok mint a 18 évesek. Az képeken isznak, cigiznek, sőt valahol marihuána levéllel fotózkodnánk (talán az volt).
A húgom nagyon szomorú volt hogy aki így néz ki és így öltözködik, az tuti mindig borotválkozik.
Mondtam neki hogy inkább menjünk el kozmetikushoz, ő majd legyantázza, és akkor tovább lesz jó, vagy megmutatom hogyan kell használni az epilátort.
Azt mondta még kitalálja.
Szerintetek? Mindenképp szükséges ez?
Nem a tesi óra zavarja, mert utál tesis rövidgatyába lenni, így mindíg hosszút vesz fel.
Nem tudom hogyan vigasztalja meg.
18/L
Gondoltam, hogy érdemes, csak anno én 14 évesen nem akartam. Amint gimis lettem, még ott se nagyon zavart senkit, nem piszkáltak. Sőt volt egy barátnőm aki 16 évesen kezdett el szőrteleníteni, addig nem tudok róla hogy piszkálták volna.
De igen én is jobbnak látom mostmár
Ha zavarja a szőr, akkor érdemes. Egy ideig nem szőrtelenítettem, mert nem mertem szólni anyukámnak, hogy szeretnék, és elég rossz időszak volt, mert alig mertem rövidujjút meg rövidnadrágot felvenni. Amióta pedig szőrtelenítek sokkal felszabadultabb vagyok mert nem kell attól félnem, hogy valahol kilátszik egy kis szőr.
Szóval ha szeretné, akkor mindenképpen segíts neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!