Tehetek valamit hogy ne legyen ilyen a mellem?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Nemrég elkezdtem fogyókúrázni és 10kilótól már meg is szabadultam.(105 kiló voltam bár ez mellékes) Nagyon ötülök a változásnak amit látok eddig kivéve a melleimet. Sosem voltam vékony alkat és lehet hogy emiatt,de mindigis nagy melleim voltak,amióta persze megnőttek:D(90Ds méret) Most viszont nagyon elkezdtek lógni és rettenetesen zavar mivel nem akarok 20évesen tejeszacskókat:( szóval az lenne a kérdesem,hogy mit tehetek ellene? Tudom a megereszkedett cigin segíteni csak a plasztika tud,de hátha van valami prakitikája valakinek,amivel visszafordíthatom ezt egy kicsit(persze nem hízással) vagy legalabb megakadályozhatom hogy ne legyen rosszabb a helyzet. Bárkitől szívesen fogadok válaszokat aki esetleg tud segíteni bármilyen tanaccsal. Előre is nagyon köszönöm!:)2020. ápr. 29. 19:23
1/3 anonim válasza:
Kezdj el gyüjteni mellfelvarrásra :D sajnos mást nem igen lehet tenni, én is ebben a helyzetben vagyok. Illetve fontos, hogy fokozatosan fogyj. Egyébkent gratula a fogyáshoz, szép teljesítmény.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:3 hát akkor szólj ha tudsz olcsón plasztikai sebészt:(
2020. ápr. 29. 19:51
3/3 anonim válasza:
Mellizom erősítést még kipróbálhatod.
Tárogatás,fekvenyomás.
Szokott segíteni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!