Lóg a mellem, mit tehetek?
Figyelt kérdés
30 éves, 170 cm magas és 60 kilós nő vagyok. Az elmúlt öt évben folyamatosan testsúlyingadozásaim voltak, 50 kg és 75 kg-os is voltam. Ezek annyira megviselték a melleimet, hogy eléggé lógnak melltartó nélkül. Egyedülálló vagyok, általában tetszeni szoktam a férfiaknak, most már jó az alakom, de én elégedett vagyok az arcommal is, mindennel a melleimet leszámítva, szeretek nagyon csinosan öltözködni. Attól rettegek, hogy ha megismerkedek egy férfival, akkor teljesen kiábrándul belőlem, ha meglátja a melleimet. Nagyon sok olyan férfinak is tetszem, akiket én is szintén helyesnek tartok, de egyszerűen nincs önbizalmam, mert úgy gondolom, amit látnak belőlem, az csak egy felszínes dolog, csinos vagyok mert sokat költök szép ruhákra, de ha az ágyig el kéne jutni valakivel, akkor meglátná a valóságot és többé nem akarna látni. Ez bennem már nagy kisebbségi komplexust okoz. Megműttetni nem szeretném, nem is fogom, viszont léteznek-e olyan gyakorlatok, amivel kicsit feszesebb lesz? Képet sem szeretnék küldeni, mivel tényleg nem csak azt gondolom hogy lógnak, hanem tényleg lógnak. Nem olyanok mintha 80 éves lennék, és tudom nem is lehetnének olyanok mint 20 éves koromban, de azért egy 30 éves nőnek még sokkal szebben kellene állnia. Szerintetek mit tehetek?2019. nov. 24. 23:36
1/17 anonim válasza:
Ha mellizmot erősítesz akkor elméletben feszesebbnek kell lenniük, de szerintem egy felvarrás sem rossz ötlet ha az nem segít, és van rá pénzed
2/17 anonim válasza:
Ha a műtét kiesik, akkor nem tehetsz semmit. Együtt élsz vele.
3/17 anonim válasza:
soha nem jutott még az eszembe, hogy a melleim miatt bárkinek ne tetszenék...milyen egy hülyeség...
4/17 A kérdező kommentje:
A mellműtét azért esik ki, mert rettegek a műtéttől is, talán jobban mint attól hogy ez nem tetszik valakinek. Viszont lehetséges hogy valaki elfogad így, vagy ez egy annyira meghatározó dolog, hogy emiatt kiábrándulnak belőlem? Igazából nem az a legnagyobb problémám, hogy én nem tudom elfogadni, az a bajom, hogy attól rettegek, hogy más nem fogja elfogadni.
2019. nov. 24. 23:51
5/17 anonim válasza:
Hát ha valaki az ember melle miatt nem marad a másik emberrel, akkor tényleg kellene olyan sekélyes barát az életbe? Inkább dolgozz az önbizalmadon, mert biztos vagyok benne, hogy ami neked probléma, más szemében gyönyörű:)
6/17 A kérdező kommentje:
"soha nem jutott még az eszembe, hogy a melleim miatt bárkinek ne tetszenék...milyen egy hülyeség..."
Igen, lehet, hogy hülyeség. De az is lehet hogy neked szerencséd van, és szebbek a melleid mint nekem, lehet emiatt nem okoz ez számodra olyan kisebbségi komplexust mint nekem. Persze azt is elismerem, hogy egy kicsit túlzásba viszem az aggódást, de ha az emberben kialakul ez a nagy fokú önbizalomhiány, azt nagyon nehéz leküzdeni.
2019. nov. 25. 00:03
7/17 anonim válasza:
Ha kicsit lóg a melled de alapvetően szép vagy akkor a legtöbb férfi ugyanúgy khm-ölne téged.
8/17 anonim válasza:
Miért félsz a mutettol már huszeves lányok is be merik vállalni. Utana csodálatos érzés lesz ahogy bombazonak érzed magad mert minden pasi csorgatja a nyalat utánad.
25 éves szilikonos csaj 😉
9/17 anonim válasza:
Amit tehetsz, az önmagad elfogadása. A férfiak számára nem feltétlenül taszító a lógó mell, különösen akkor, ha szeretik a "gazdáját", az önmagát elfogadni képtelen nő azonban sokszor elég libidógyilkos kombináció. Egyébként attól, mert lóg a mell, még lehet nagyon erotikus, imádhatja egy férfi, Veled együtt.
10/17 anonim válasza:
Az enyémek is lógnak, genetikailag is, rádásul a súlyingadozás rátett pár lapáttal. Lógó, nem túl nagy mellek, hatalmas bimbóudvarral, szörnyű, ha a szexidolok felől nézzük. A pasim viszont bolondul értük, s nem ő az első. Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!