Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kicsit meghíztam a nyáron...

Kicsit meghíztam a nyáron 168cm vagyok és 56kg sztem sok mert azért egy kicsit megláccik rajtam. Nagyon hálás lennnék ja és persze olyan kéne ami egy 13-16évesnek nem okoz gondot. Egy fogyókúrás heti étrendet valaki ajánlna?

Figyelt kérdés
2008. nov. 22. 23:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem!!! Mert nem vagy kövér!
2008. nov. 23. 00:59
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Te bolond vagy!!!! KÖVÉR???? Az nagyon is kevés a magasságodhoz??? Mi akarsz lenni, DESZKA???

Én ezt nem értem, komolyan, ti lányok azt hiszitek, minél soványabb valaki, annál jobb csaj??? NEM ÍGY VAN!!!!!!

2008. nov. 23. 08:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem pont jó a súlyod!Ha mégis elégedetlenkedsz magaddal, csökkentsd a csoki, chips arányát az étkezésedben, ne igyál cukros üditőt, kevesebb kenyeret ill. fehér lisztet tartalmató terméket (péksütit)és kész vagy félkész kaját egyél, és több olyan dolgot, ami nem tartalmaz tartósítószereket meg szinezőanyagokat.(pl zöldséget, gyümölcsöt) Egyébként ha átállsz egy ilyen táplálkozásra, a bőröd és a hajad is szebb lesz.
2008. nov. 23. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A számadatok alapján nem vagy kövér. Ha mégis elégedetlen vagy az alakoddal, inkább sportolj, azzal nem ártasz magadnak, az éhezéssel viszont igen. Az még tényleg jó ötlet, hogy egyél egészségesebben, de a mennyiséget ne csökkentsd, csak a táplálék milyenségén változtass!

És Te is olvasd el ezt a könyvet:

Naomi Wolf: A szépség kultusza.

2008. nov. 23. 12:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezekkel a méretekkel rendelkezem, és sokan még most is "egyszálbelűnek" titulálnak! Persze két 168cm-es és 56kg-os ember között is van különbség, de nem hiszem hogy olyan borzasztóan meglátszódhat rajtad. Nekem például olyan lapos hasam és vékony derekam van, mint másnak tizenévesen sem! Voltam már 47 kiló is, hát elég szörnyű volt. Elhiheted, hogy a fiúknak sem az tetszik, ha egy lány csont és bőr, hanem ha van mit nézni rajtuk! Ez egy ideális súly, ha zavar mégis, akkor a problémás helyekre koncentrálj, és arra dolgozz rá sporttal! Még úgyis alakulni fogsz!
2008. nov. 24. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahelyett h fogyúkúrába kezdesz inkább mozogj.hidd el jobban jársz.ha elkezdesz mozogni heti kb. 3alkalommal és egészségesen táplálkozol jobban jársz mintha fogyózol:)
2008. nov. 24. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem vagy kover,sot...a tesom is 168cm 53 kg es tok sovany,nagyon szeretne meg 7 kg hizni de nem tud.az igaz hogy csontozattol is fugg.
2008. dec. 2. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!