Az nagy baj ha egy 14éves lányt 16évesnek nézik?
Figyelt kérdés
Nem sminkeli magát nem öltözködik úgy !!!2009. aug. 15. 17:03
2/19 A kérdező kommentje:
igaziból semmi csak egyszerűen fura meg amikor 25 éves csávó jön oda hogy 16 vagyok e akkor elég hülyén érzem magam:)
2009. aug. 15. 17:11
4/19 A kérdező kommentje:
Parasztok kíméljenek!!!!!!!!!!!
2009. aug. 15. 17:13
5/19 anonim válasza:
Max ennyi ha ez neked baj, megmondod hogy 14 vagy, de amúgy is 25éves pasihoz a 16éves lány is fiatal lenne, de amúgy ez jó lesz neked mert több lesz a pasi érdeklődőd, jól fog jönni majd ha pasizni akarsz.
6/19 anonim válasza:
ez hülyeség miért lenne baj pff örüjj neki...
7/19 anonim válasza:
Mekkora gondjai vannak egyeseknek. Most mi a francért lenne baj? Egyébként sincs hatalmad afelett, hogy hogy nézel ki.
8/19 anonim válasza:
Nem értitek... Dicsekedni akar csak annyi.
9/19 anonim válasza:
A 2 év nem sok, engem 14-15 évesen 7-8 évvel néztek mindig idősebbnek, szerencsére ahogy korosodok, kezdem beérni a kinézetemet. 22-23-nak mondanának, 17 vagyok, 15évesen ez nagyon rémisztő volt.
(Arról nem is beszélve, hogy rendszeresen hülyének néztek, ha nem tudtam valamit, amit egy felnőttnek illene. De mégsem tehettem ki magamra egy táblát, hogy bocs, még kiskorú vagyok.)
Amikor odajönnek hozzád, mondd meg nyugodtan, hogy hány éves vagy, és küldd el őket a fenébe.
14 évesen még a törvény is bünteti.
10/19 anonim válasza:
majd mikor 30 évesen 35-nek néznek, lehet, hogy nem lesz kedved dicsekedni:) (mert csak puszta dicsekvés, amiért ideírt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!