14éves vagyok. Szeretnék szépségversenyre benevezni.164cm vagyok és 55kg. azt modják h nagyon gyönyörű arcom van, a szemeim nagyon különlegesek. Lenne mit fogynom. Ekkora súlyfelesleggel lehet esélyem?
Mikyen számítás szerint van súlyfelesleged? 57.6 kilóig teljesen normális vagy számszerüleg. Hogy ez a versenyhez ssok-e az nagyban függ szerintem attól, hogy mennyi izom és mennyi zsír ebből a kilóból. Én úgy látom, hogy a modell lányok gyakorta hiába vékonyak izom semmi rajtuk és a kevéske zsír lötyög a fenekükön meg a felsőcombjukon.
Menj el a versenyre! Mindenképpen tapasztalatot szerzel ezzel s megtudod, meglátod min kell változtatni. Vagy azt is megtudod, hogy esetleg nem érdemes a modell pálya után sóvárognod. Vannak nem változtatható (nem műthető) dolgok mint pl a láb hossza vagy a nyak hossza, vastagsága.
Arra azért felkészítelek, hogy a hétköznapi életben a kinézet dícsérete nem csak arról szól, hogy jó alakod van, hanem arról, hogy szeretnek, kedves a kisugárzásod.
Ez modellként egy versenyen nem sokat számít. Más szempontok vannak mint a hétköznapi életben.
Ha a versenyen nem lennél sikeres, attól te még lehetsz egy gyönyörű és kedves teremtés.
Próbáld ki magad! :)
köszi szépen a kommenteket:)szerintem akkor megpróbálom. amúgy nem zsír van rajjtam hanem izom, amit nem lehet fogyózással leadni. meg nem szertnék modell lenni, csak szépségverseyeken indulni, mert sajnos túl
alcsony vagyok:(
Exmodellként tanácsolom, hogy az interneten jeletkezhetsz pár ügynökségnél fotókkal. Akik "vevők" rád, értesíteni fognak, és elhívnak egy próbafotózásra, valamint személyes regisztrációra. Én csak fotómodell voltam, mert nem vagyok tökéletes szépség, de ez nekem jobban tetszett, mint a kifutózás.
Sok szerencsét kívánok, és légy óvatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!