Az normális, hogy egyre följebb nő a lábszőröm? L.
Figyelt kérdés
Múlt nyáron még elég volt térdig borotválni,most már kb.10 centivel térd fölött is szőrösödik.2020. ápr. 25. 11:10
1/6 anonim válasza:
Igen, teljesen normális :)
Az ember alapvetően szinte mindenhol szőrös. Lehet tavaly még nem volt a combodon, vagy szőke volt és nem vetted észre.
2/6 anonim válasza:
Gondolom, fiatal vagy, és még nem jelent meg mindenhol.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen fiatal és a miatt aggódok,hogy később a teljes combom szőrös lesz. Már most is pihés.A lábszáram nagyon erősen szőrös
2020. ápr. 30. 09:14
4/6 anonim válasza:
Igen, lehetséges, hogy az egész combod olyan lesz.
Nekem például szintén később kezdett a combomon nőlni, de mai napig szőke, és nem zavar, nem feltűnő, talán 3 havonta ha úgy érzem borotválni kell.
Egyébként a legtöbb lány ismerősöm csak térd alatt, vádlin szőrtelenít.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen,pont ezt vettem észre én is,hogy az összes barátnőm,csak térdig szedi.Eleinte nekem is elég volt addig,de most "megindult" felfelé
2020. ápr. 30. 14:32
6/6 anonim válasza:
Ne is izgasd magad emiatt, van itt pár aberrált kisfiú aki szexajánlat reményében még a jeti nőket is vonzónak tartják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!