Normalis dolog, ha 174 centisen 47 kg az “alomsulyom”?
Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 20:02
2/13 anonim válasza:
NAgyon nem normális.
Az már anorexia kategória
3/13 anonim válasza:
Én 165 cm vagyok 53 kg. BMI alapján közel az enyhén soványhoz. Szóval szerintem borzasztó sovány lennél ha elérnéd az "álomsúlyod". Vidd egy kicsit feljebb.
4/13 Metionin válasza:
Tuti kevés, én 10 centivel alacsonyabb vagyok nálad, mégis 45 kilóval nagyon vékony vagyok. Miért pont ennyi az álomsúlyod? Elképzeltél magadnak egy álomtestet és szerinted az kb. ennyi kiló? Mert egy arányos, izmos vékony test nem feltétlenül olyan könnyű ám mint sokan hiszik.
5/13 anonim válasza:
Ha anorexiából gyógyulsz ki, akkor EGYELŐRE normális
6/13 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon kicsi testképzavarom, de emlékszem, mikor egyszer 47 kiló voltam, még én is soványnak láttam magam, pedig csak 156 centi vagyok.
7/13 anonim válasza:
Én 176 centivel voltam 48kg...undorítóan néztem ki, kórházat is megjártam, akkor voltam 15 éves.
Szerencsére azóta meggyógyultam, egészségesen étkezem és 59-60kg és sorra kapom a dícséretek, hogy csinos, modellalkatom van :) Ne akarj gebe lenni, a pasik szeretnek valamit fogni.
20/lány
8/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok, még így is vékony vagyok, csinos s-es néha m-es ruhákat hordok:) Csak nem néznek betegnek. Neked MINIMUM 55kgnak kell lenned.
9/13 anonim válasza:
174cm 50kg vagyok és nem nézek ki egészségesen.
Hidd el nem jókedvembe vagyok ilyen vékony, genetika.
Mondjuk én nem vagyok tipikus "csont és bőr" mert nagy a mellem de így sem vagyok esztétikus.
Több fiú/lány le anexiásoz-ott már, nem is számolom mennyi.
Inkább legyél 55-65 kg tónusosan izommal mint gebe.
10/13 anonim válasza:
Nem. Vannak (kevesen) akik alkatilag ennyire vékonyak. Akiknek ez az álomsúlya, azok nem ezek, mert aki alkatilag ilyen az különösebb erőfeszítés nélkül ilyen sovány, és sokszor hízni próbál. Viszont ez annyira alacsony testsúly hogy egy átlagos ember csak komoly koplalással tudja elérni ha egyáltalán, és szinte garantáltan súlyos étkezési zavarban fog végződni, vagy már eleve étkezési zavar miatt alakul ki hogy ez az álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!