Miért lett ilyen felkapott dolog ma a "slimthicc" alkat? Nem kamu ez kicsit?
Sziasztok!
Férfiként háborít fel néha a dolog, hogy ilyen standardot állítanak fel a fiatal, mondhatni még kislányoknak közösségi médián keresztül.
Slimthicc: Ezeknek a nőknek a vékonynál is vékonyabb derekuk/karjuk van és akkora kufferjuk mint Nicky Minajnak. A kettő teljesen kizárja egymást.
Mármint ha valaki keményen sportol és tesz érte ÉS megvannak hozzá a testi adottságai - mint pl. Jen Selter - akkor talán, de szerintem ez akkor is hamis képet állít fel a lányoknak. Nekem személy szerint jobban bejön ha akkor már valaki teljesen vékony, vagy teljesen molett, vagy izmos, de ez természetellenes...
Sajnos olyan mintha már mindenben a természetellenes dolgokat tartanák szépnek, sok híresség ezért rontja el a szép alakját/arcát.
Lányok ti ezt egyébként szépnek tartjátok? Vagy olyas valaminek aminek "meg kellene felelni?" Tényleg érdekel
"Ezeknek a nőknek a vékonynál is vékonyabb derekuk/karjuk van és akkora kufferjuk mint Nicky Minajnak. A kettő teljesen kizárja egymást."
Egyetértek.
"Mármint ha valaki keményen sportol és tesz érte ÉS megvannak hozzá a testi adottságai - mint pl. Jen Selter"
"Minden" lány azt mondja, hogy neki implantátumos segge van. Nyilván. Ilyen feneket el lehet érni, csak könnyebb a fotelből a negyedkilós csokit zabálva a plasztikára ráfogni, aztán meg gondolkodás nélkül kiírni a barom kérdéseiket a hasi zsír eltávolításáról és a fenékedzésről. Felsőtestre amúgy is minek edzeni... :D
Ja én is hallottam hogy leszólják őt páran, de neki tényleg igazinak tűnik és nem mű a testéhez. Arányosan izmos mellé a lába és az egész élete a fitness körül forog.
Lányok ezzel nem azt mondom hogy ez legyen a cél, de ha már irreális popsi akkor ne dőljetek be a kamunak meg a photoshopnak
Nem ma lett felkapott, sokáig füzöt is hordtak a nök, a szoknya alatt meg alsószoknyát, abroncsot. Ahhoz képest ma jó világ van.
A nagy csípö/derék arány a termékenység jele, erre izgul a férfinép, kár tagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!