Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 160 cm vagyok és 55kg. Az...

160 cm vagyok és 55kg. Az normális testsúly?

Figyelt kérdés

2020. jan. 26. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2020. jan. 26. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
igen 50-60kg körül normális neked
2020. jan. 26. 17:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Normális, ha annak érzed.

Én 159 centihez voltam 55 kg, de akkor nagy volt a hasam és a combom. Nem éreztem magam így jól.

Egyébként teljesen rendben van.

2020. jan. 26. 19:19
 4/4 anonim válasza:
165 cm és 60-61 kg vagyok, és úgy érzem, 5-8 kgval ezelőtt kényelmesebb volt a bőrömben. Neked kényelmes most úgy, ahogy vagy? :) Ha igen, akkor normális. Ha úgy érzed, itt-ott már valami nem stimmel (nálam a combkörnyék túl vastag, és a régi nadrágok-harisnyák szinte mind kényelmetlenek), akkor neked is sok az 55. De emiatt még ne kezdj őrült fogyókúrába. :D Ha tartod a súlyod, szerintem még ezzel is bővel elégedett lehetsz. Ha viszont úgy érzed, hízol, vagy rövid idő alatt szedsz fel plusz 5-6 kgt még ehhez, akkor esetleg gondold végig, milyen ételeket és mikor fogyasztasz. Én egyből megszabadultam három kgtól, ahogy valamivel kevesebb fehér kenyeret és pékárút ettem, ha elhagynám teljesen, valószínűleg még lemenne pár. Ha nagyon zavar téged ez a kis plusz, kezdetnek ennyit megpróbálhatsz. :) Ártani nem fog. ^^
2020. jan. 30. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!