Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normalis az ilyen merteku...

Normalis az ilyen merteku onbizalomhiany?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok, mar jo par eve kuzdok testkepzavarral, viszont miota vege lett a kapcsolatomnak, valosaggal megorultem. Ha a barati koromben (vagy esetleg csak online) meglatok egy nagyon szep lanyt, egyszeruen borzasztoan rosszul kezdem magam erezni, es lassan mar korulbelul ott tartok, hogy emberek koze sem merek mar menni (ez szerencses most:D. Probaltam racionalisan atgondolni, viszont akkor is ugy erzem, hogy ezeknek a lanyoknak behozhatatlan elonyuk van veluk szemben.
2020. ápr. 11. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem az. egyébként ismerős gondolatok.
2020. ápr. 11. 16:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

ne embereket nézz a közösségi platformokon(insta, pinterest), hanem alkotásokat. sokkal jobban leszel, gyönyörködhetsz is, a művészet táplálja a lelket és szívet és még isnpirálhat is, hogy ecsetet/tollat/filcet ragadj. vagy keress hobbit, olvass jó könyveket. kicsit szakadj ki a testedből, mintha nem volna, és kezdd szeretni magad pl mert jó barát vagy, fincsi sütit sütsz, jól tanulsz nyelvet... érted. muszáj. máshogy nem megy.

átérzem, azért írom.

2020. ápr. 14. 17:51
 3/3 anonim válasza:
100%

aterzem. de ha mar sikerult feldedezni azt, hogy testkepzavarod van, akkor probalj tenni ellene. pl etkezz egeszsegesen, sportolj es ha nem is latszik gyorsan az eredmenye, legalabb jobban erzed mert tudod, hogy teszel a valtozasert.

egyebkent en is most minden nap edzek, mert olyan szinten rosszul erzem magam vekony lanyok korul, hogy hanyingerem lesz magamtol

2020. ápr. 24. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!