Kornikus00 kérdése:
Online kép csere után miért nem mondják meg a csak hogy rodna vagyok? Miért azt írják helyette hogy 'nem vagy rossz' meg 'nem vagy csúnya' vagy egy lájk jelet raknak és utánna nem írnak? Miért nem őszinték mire jó ez?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 22:01
41/48 A kérdező kommentje:
Értem.
2020. ápr. 23. 17:17
44/48 anonim válasza:
Utolsó: neked se fog küldeni képet mert a felhasználó neved szerint férfi lehetsz :D :D :D :D
45/48 anonim válasza:
Küldj képet! Én őszinte leszek. 17/L
46/48 anonim válasza:
Azert nem mondják meg neked hogy ronda vagy mert nem akarnak paraszt,bunkók lenni veled és így szolidan közlik.Vagy lehet hogy tényleg nem tudják eldönteni hogy helyes vagy vagy sem.
47/48 anonim válasza:
Nem vagy rosszat azért írhatják mert nem vagy se ronda, se helyes, viszont kapcsolatilag nem vagy szimpatikus(legalábbis én ilyenkor írom ezt).illetve a nem vagy csúnyát is ezért lehet.
Szerintem a lájk jel bunkóság/flegmaság.
48/48 A kérdező kommentje:
47
Teljesen igazad van.
2020. máj. 16. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!