Online kép csere után miért nem mondják meg a csak hogy rodna vagyok? Miért azt írják helyette hogy 'nem vagy rossz' meg 'nem vagy csúnya' vagy egy lájk jelet raknak és utánna nem írnak? Miért nem őszinték mire jó ez?
De ezt hogy kell elképzelni? Kiraksz egy képet facebookra és a nő ismerőseid alá írkálják, hogy nem vagy csúnya? Vagy ebben az esetben szelektáld ki a bunkó ismerőseid.
Vagy te írsz nekik és kérdezgeted milyen a fotó? Ebben az esetben szállj le róluk, nem akarnak bunkók lenni
Nem. Képcsere után írják.
És utánna persze hogy abba marad a beszélgetés hisz hiába írok már akár mit fent vannak, de szarnak le
'Nem akarnak bunkók lenni'
Akkor én már semmi jóra ne számitsak tőlük? Érjem be hogy nem bunkók velem és legyek tőle boldog? Nem csak net vilába hanem amugy se foglalkoznak velem. Én már ne számítsak semmire? Se családra se társra semmire? Nem tudok ebbe beletörődni
Jelentve lettel, es az elözö valaszodat is töröltek, mert most mar kb erzelmileg akarod itt zsarolni az embereket.
Ahogy mondtam, keress pszihologust/pszihiatert, mert mentalisan nem vagy rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!