Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Ti is ismertek férfiak...

Lányok! Ti is ismertek férfiakat, akik csúnya fiúból jó pasik lettek?

Figyelt kérdés

Én barátomat ismertem kisebb korában is, ő például nem túl szép, pufók kissrácból egy prémium férfi lett :D Ti környezetetekben van ilyen "glow up"?

20L

2020. márc. 28. 10:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Ismerek
2020. márc. 28. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
A sógorom; gyereknek meg tininek kövér, kerek hájfejű kölyök volt aztán elkezdett magával foglalkozni, kigyúrta magát és tök jó pasi lett. Nyilván nem nézek rá úgy de objektíven azt kell mondanom, hogy vonzó férfi.
2020. márc. 28. 11:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem a legjobb barátom ilyen, kisgyerek kora óta ismerem, akkoriban nagyon vékony volt, fogszabályzós, szemüveges..

Sokat piszkálták, végül megelégelte és gimi végére olyan pasi lett belőle, hogy minden lány utána futott, még azok is, akik azelőtt piszkálták :)

2020. márc. 28. 11:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :D
2020. márc. 28. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de inkább az ellenkezőjét tapasztalom. Tiniként első osztályúak voltak, mostmeg... borzalom.
2020. márc. 28. 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Gordon_
2020. márc. 30. 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

pasiként én is ilyen vagyok, és próbálok lenni. Kövér voltam, esetlen, visszahúzódó, szemüveges, nyuszifogas, beszédhibás, valami frizurának nem nevezhető borzadállyal a fejemen. későn érő, gátlásos voltam, szóval ez az állapot gyakorlatilag még húszévesen is fenn állt...

mindig arra tanitottak, hogy a belső a lényeg. ami szép és jó, és a maga nemében igaz, de azért az érvényesüléshez a külső se árt...

mostanra odáig jutottam el, hogy nyaktól fölfelé minden oké már, sikerült kipofoznom magamat, a beszédhibával is leszámoltam

a súlyfölösleggel úgy-ahogy megküzdöttem, most már az izomépités jön. Sose leszek olyan jó pasi, mint aki eleve az, viszont mindig jobb pasi leszek, mint amilyen 1 éve voltam, és maga a fejlődés mindig egy sikerélmény.

30F

2020. ápr. 4. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!