Online kép csere után miért nem mondják meg a csak hogy rodna vagyok? Miért azt írják helyette hogy 'nem vagy rossz' meg 'nem vagy csúnya' vagy egy lájk jelet raknak és utánna nem írnak? Miért nem őszinték mire jó ez?
'Mert kevésbé sértő, ellenben mindenki tudja mit jelent. A baj azokkal van, akik ennek ellenére eröltetik, mint te is. Kiírsz egy kérdést ami alapján pontosan tudod, hogy ezeknek az embereknek nem kellesz, aztán meg írod, hogy mégis folytatnád velük... de miért?'
Mert az ember társas lény, és reménykedik. Mert ha nem erőlködök ez se jut hogy beszélgessek vagy, írogassak. Úgy meg rohadt x*r hogy még ez sem jár, de akkor monek van közzösségi oldalam ha még ez sem jár a beszélgrtés?
Nekem küldött képet a kérdező. Teljes átlagos pasas, tényleg nem csúnya.
Erre nekem állt kötekedni, kb. minden szavammal.
Ha nem lenne irritáló, kötekedő, agresszív személyisége még azt is megkockáztatnám, hogy helyes, vagy jóképű. De ilyen embernek nem táplálom inkább az önbizalmát.
23as
En is ezt irtam neki, ugyanez a reakcio
Az ilyenbernek úgy tudnátok táplálni az önbizalmát, ha nem pátyolgatnátok sajnálatból, habem össze jönnétek vele, de ilyet soha nem ugranátok meg, mert éritek be átlagossal.
Ez nem kötöszködés, és nem agresszívitás. Ez csak tény, és igazság
Jezusom, te tenyleg nem vagy szazas.
Ilyen romlott belsövel nezhetsz ki te akarmilyen jol, egy nönek sem fogsz kelleni. Tipikusan az a fajta vagy, aki önbizalomhianyos, ha veletlen össze is fogsz jönni egy növel, teljesen tönkre fogod tenni az allando feltekenykedeseddel, a dühkirohanasaiddal stb.
Neked elsö körben nem baratnö, haben pszihologus kellene.
Ez volt az utolso hozzaszolasom, nem pazarlom az idöm ilyen hülye(segek)re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!