Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak, az alábbi mű dolgokró...

Férfiak, az alábbi mű dolgokról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Mi az, ami tetszik egy lányon, mi az, amihez semlegesen viszonyultok, és mi az, amitől ódzkodtok?

-Festett haj

-Póthaj

-Túl sok smink

-Műköröm

-Szolárium

-Műszempilla

-Tetoválás

-Piercing, esetleg fültágító

-Sminktetoválás

-Plasztikai műtét (mellnagyobbítás, ajakfeltöltés, és társai)

2020. ápr. 20. 16:31
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
39%
Egyedül a festett haj, ami szerintem normális, hétköznapi. A többi felesleges, mű.
2020. nov. 1. 10:20
 32/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2020. nov. 2. 08:18
 33/41 anonim ***** válasza:
50%

Ilyen sorrendben kerülöm az ilyen nőket.

F.44

2021. ápr. 11. 09:10
 34/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
2021. ápr. 11. 12:01
 35/41 anonim ***** válasza:
47%

Szívesen, még annyi kimaradt ami azért elnézendő a hajfestés.

Őszülés miatt ez elfogatható.

De a smink sem zavar ha erotikus.

A 33-as versenyző voltam.

2021. ápr. 11. 13:59
 36/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2021. ápr. 11. 16:09
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Festett haj- Ha természetes színű,és nem kék,zöld.. Akkor nem gond,barátnőmnek is festve van.

-Póthaj- Mindegy

-Túl sok smink- Nem feltétlen értem,miért csináljak sokat,eleg durván túlzásba lehet esni..

-Műköröm- Ha nem az a sas,akkor nem gond,szintén van a barátnőmnek,de csak az a szolid

-Szolárium-Mindegy

-Műszempilla-Az a nagy borzasztó,max ha csak sűrítés miatt akkor ok.

-Tetoválás- Ha nem az egész karja,lába,stb, akkor okés

-Piercing, esetleg fültágító-NEM,SOHA

-Sminktetoválás-Barátnőmnek is van(szemöldök).

-Plasztikai műtét (mellnagyobbítás, ajakfeltöltés, és társai)- Ha arról van szó,hogy ő elégedetlen,akkor ok(mell),de nem igazán támogatom

2021. okt. 26. 14:10
 38/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ment a zöld kéz
2021. okt. 26. 15:41
 39/41 anonim ***** válasza:
88%

A férjemnek szokott tetszeni ha felrakok valami szebb sminket (műszempillával is akár), a körmöm is, ha megcsinálom. Tetoválást nem tűrne meg rajtam és plasztikai beavatkozást sem. Semmi olyat nem engedne ami káros az egészségemre. Az ő véleménye, hogy nem szeretne műanyagot fogni és nem tudna ugyan úgy nézni azokra a testrészeimre, amit megcsináltatnék. Azzal egyetért, hogy vannak bizonyos esetek, amikor jogosnak érzi, de átlagos kinézetnél nem. Ezen szoktam vele vitatkozni, mert ha megereszkedne a bőröm, mondjuk 35-40 éves korom után, én felvarratnám.

Szerinte csak az olyan férfiak kérik meg a párjukat, hogy legyen plasztikai beavatkozásuk, akik pórázon akarják sétáltatni és mutogatni mint egy kiegészítőt.

2021. okt. 27. 13:45
 40/41 anonim ***** válasza:
67%
Amikor megkérdeztem, hogy tetszenék-e más hajszínnel, arra is azt mondta, hogy lehet, de nem szeretné, ha roncsolnám a hajam.
2021. okt. 27. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!