Férfiak, az alábbi mű dolgokról mi a véleményetek?
Mi az, ami tetszik egy lányon, mi az, amihez semlegesen viszonyultok, és mi az, amitől ódzkodtok?
-Festett haj
-Póthaj
-Túl sok smink
-Műköröm
-Szolárium
-Műszempilla
-Tetoválás
-Piercing, esetleg fültágító
-Sminktetoválás
-Plasztikai műtét (mellnagyobbítás, ajakfeltöltés, és társai)
Ilyen sorrendben kerülöm az ilyen nőket.
F.44
Szívesen, még annyi kimaradt ami azért elnézendő a hajfestés.
Őszülés miatt ez elfogatható.
De a smink sem zavar ha erotikus.
A 33-as versenyző voltam.
Festett haj- Ha természetes színű,és nem kék,zöld.. Akkor nem gond,barátnőmnek is festve van.
-Póthaj- Mindegy
-Túl sok smink- Nem feltétlen értem,miért csináljak sokat,eleg durván túlzásba lehet esni..
-Műköröm- Ha nem az a sas,akkor nem gond,szintén van a barátnőmnek,de csak az a szolid
-Szolárium-Mindegy
-Műszempilla-Az a nagy borzasztó,max ha csak sűrítés miatt akkor ok.
-Tetoválás- Ha nem az egész karja,lába,stb, akkor okés
-Piercing, esetleg fültágító-NEM,SOHA
-Sminktetoválás-Barátnőmnek is van(szemöldök).
-Plasztikai műtét (mellnagyobbítás, ajakfeltöltés, és társai)- Ha arról van szó,hogy ő elégedetlen,akkor ok(mell),de nem igazán támogatom
A férjemnek szokott tetszeni ha felrakok valami szebb sminket (műszempillával is akár), a körmöm is, ha megcsinálom. Tetoválást nem tűrne meg rajtam és plasztikai beavatkozást sem. Semmi olyat nem engedne ami káros az egészségemre. Az ő véleménye, hogy nem szeretne műanyagot fogni és nem tudna ugyan úgy nézni azokra a testrészeimre, amit megcsináltatnék. Azzal egyetért, hogy vannak bizonyos esetek, amikor jogosnak érzi, de átlagos kinézetnél nem. Ezen szoktam vele vitatkozni, mert ha megereszkedne a bőröm, mondjuk 35-40 éves korom után, én felvarratnám.
Szerinte csak az olyan férfiak kérik meg a párjukat, hogy legyen plasztikai beavatkozásuk, akik pórázon akarják sétáltatni és mutogatni mint egy kiegészítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!