Férfiak, tieteket kiábrándít ha a párotok előttetek sminkel, vagy beszél női dolgokról?
remélem nem. Mert ebben az esetben soha nem lehetne előtte pisilni (kihallatszik a vécéből), hányni meg egyéb emberi dolgokat...
emberek vagyunk, könyörögöm
Nő vagyok. Sose kért még meg a párom, hogy kelljek hamarabb a smink miatt. Sőt, vannak napok amikor nem is sminkelem ki magam. Hétvégén tuti született valómban kap. otthoni takarításhoz nem szoktam.
Most, hogy így kérded, ha sokat válogatok a tamponok között, akkor mindig otthagy az ABC-ben. Ha tudatosan leveszem a polcról amik kellenek, akkor az nem zavarja. De egyébként egy sima samponnál is így van ez. Szóval lehet nincs összefüggés. lehet egyszer megkérem, hogy hozzon már egy dobozzal és akkor kiderül.
akit zavar, az ne nézzen oda! am a páromat nem zavarja, sőt! simán megveszi a tampont, ha esetleg én vmi oknál fogva nem tudok kimenni a boltba
ami zavarja, az az, ha azt mondom, 5 perc és indulhatunk, közben meg 2 óra múlva se vagyok kész
Egyáltalán nem és szerintem ez a normális.
Ugyanis a férfiaknak is vannak ilyen kis "kulisszatitkai", például a reggeli sátor néhanapján stb.
egy FÉRFIT nem ábrándit ki,csak egy éretlen tinit...
Reggel a legjobb összebujni (csipásan,elmosódott sminkkel,miegymás...),sosem mondta még hogy irány a fürdőszoba,talpig sminkben menjek vissza meg csipkecsodában...
De ha épp fogyóban, és ő vásárol be,akkor tampont is vesz,és nem a legelsőt dobja be.
Felnőtt ember felfogja hogy ez a normális élet része...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!