Férfiak, az alábbi mű dolgokról mi a véleményetek?
Mi az, ami tetszik egy lányon, mi az, amihez semlegesen viszonyultok, és mi az, amitől ódzkodtok?
-Festett haj
-Póthaj
-Túl sok smink
-Műköröm
-Szolárium
-Műszempilla
-Tetoválás
-Piercing, esetleg fültágító
-Sminktetoválás
-Plasztikai műtét (mellnagyobbítás, ajakfeltöltés, és társai)
A sminktetoválás,gondolok itt szemöldökre például,maximálisan belefér,a festett haj nem zavar normális keretek között,tehát természetes színek,nem piros,kék,zöld stb..a szolárium is visszafogott mértékben.A tetoválás is belefér,ha nincs kivarrva a teljes karja,kézfeje,nyaka,arca.
A többi nem,különösképpen a plasztikai műtétek,a műköröm,és a túl sok smink.Bár engem mindig a visszafogott,természetes nők vonzottak.
Póthaj, túl sok smink, rendszeres szolárium, műszempilla, a felsorolt plasztikák, tetoválás, piercing, fültágító nagyon nem tetszik.
Műköröm, sminktetoválás lehet normális, ha szolid, nem túl természetellenes.
Férfiként szerintem ezek közül csak a fültágító a kizáró ok.
Rendesen libabőrös leszek tőle.
A többi simán jöhet, ha mértékkel van és minőségi módon.
Pl.: [link]
-Festett haj - nem erdekel, ha szep
-Póthaj - ~
-Túl sok smink - nem!!
-Műköröm - nem!!
-Szolárium - belefer, amig nem az a jellegzetes sargasbarnas szine van, egyebkent ugysem tudom megallapitani, hogy szolizik-e vagy sem
-Műszempilla - nem!! ronda
-Tetoválás - nem erdekel
-Piercing, esetleg fültágító - nem erdekel
-Sminktetoválás - az milyen?
-Plasztikai műtét (mellnagyobbítás, ajakfeltöltés, és társai) - cicko meg talan oke, ajak, segg, botox nem
Én is inkább a természetes lányokat kedvelem, ezért amiket felsoroltál, azok közül ami még tetszik: Festett haj, kevés tetoválás, kevés szolárium. A többi nagyon nagyon nem. Sőt, visszataszítónak tartom.
F28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!