Férfiak, az alábbi mű dolgokról mi a véleményetek?
Mi az, ami tetszik egy lányon, mi az, amihez semlegesen viszonyultok, és mi az, amitől ódzkodtok?
-Festett haj
-Póthaj
-Túl sok smink
-Műköröm
-Szolárium
-Műszempilla
-Tetoválás
-Piercing, esetleg fültágító
-Sminktetoválás
-Plasztikai műtét (mellnagyobbítás, ajakfeltöltés, és társai)
Hát, lehet hogy én túl szélsőséges vagyok de nekem az alábbiakból eggyik se megnyerő egy lányon.
Nálam nincs esélye az ilyen kinézetű lányoknak
Nőként írok, a párom szemszögéből. Mármint vele is átbeszéltem ezt a témát, és az emlékeim szerinti válaszait írom le.
A festet haj jöhet, de igényesen, nem 2 hónapos lenövéssel.
A póthaj nem.
Túl sok smink sem, bár ő azt szereti ha semmi nincs rajtam.
Műköröm nem, de esetleg egy színűre festve igen.
Szolárium nem.
Műszempilla abszolút nem, ocsmánynak tartja (ezt a kifejezést én túlzásnak érzem, de ő mondta).
Tetoválás igen, ha igényes (értsd: nem az, hogy "XY örökké szeretni foglak, 2008.02.35.).
Piercing, igen, de igényesen. Fültágítóról nem beszéltünk, mert nagyon picikék a füleim.
Sminktetoválás valószínűleg nem, mert natúron szeret a legjobban (még a felkelés utáni karikáimmal is).
Plasztikai műtét meg szakítok. Esztétikai műtét jöhet (micronathiám van, lehetséges, hogy kell állkapocsműtét nekem a jövőben), de más, pl. orr, nem. Hiába lennék tőle szebb.
Egyébként ő orvos, és mikor rákérdeztem, hogy műszempilla, műköröm, szoli miért nem jöhet a válasza az volt, hogy egyik női professzorának se volt (az okos nőkre utalt ezzel). A szoli meg káros is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!