Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak, az alábbi mű dolgokró...

Férfiak, az alábbi mű dolgokról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Mi az, ami tetszik egy lányon, mi az, amihez semlegesen viszonyultok, és mi az, amitől ódzkodtok?

-Festett haj

-Póthaj

-Túl sok smink

-Műköröm

-Szolárium

-Műszempilla

-Tetoválás

-Piercing, esetleg fültágító

-Sminktetoválás

-Plasztikai műtét (mellnagyobbítás, ajakfeltöltés, és társai)

2020. ápr. 20. 16:31
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Jaj, de. 😅 Illetve a push-up melltartó.
2020. ápr. 20. 21:14
 12/41 mikeXxX ***** válasza:
76%
Póthaj szerintem felesleges általában a fültágitó nagyon nem szép szerintem a tetoválás meg baromira nem nőies számomra az ajakfeltöltés meg rendesen rémisztő látvány számomra de kinek mi tetszik a többivel semmi bajom . 40f
2020. ápr. 20. 22:05
 13/41 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz. ✌️
2020. ápr. 20. 22:18
 14/41 anonim ***** válasza:
82%
Hajfestés, tetkó, piercing jöhetnek, a többi nem.
2020. ápr. 21. 20:58
 15/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2020. ápr. 21. 21:38
 16/41 anonim ***** válasza:
34%
Undorító mindegyik
2020. ápr. 22. 22:05
 17/41 A kérdező kommentje:
Ez a válasz kissé meglepett, azt hittem, 1-2 dolog azért belefér. Mindenesetre köszönöm a választ!
2020. ápr. 23. 17:37
 18/41 anonim ***** válasza:
51%

Hát, lehet hogy én túl szélsőséges vagyok de nekem az alábbiakból eggyik se megnyerő egy lányon.

Nálam nincs esélye az ilyen kinézetű lányoknak

2020. máj. 23. 14:12
 19/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2020. máj. 24. 10:11
 20/41 anonim ***** válasza:
68%

Nőként írok, a párom szemszögéből. Mármint vele is átbeszéltem ezt a témát, és az emlékeim szerinti válaszait írom le.

A festet haj jöhet, de igényesen, nem 2 hónapos lenövéssel.

A póthaj nem.

Túl sok smink sem, bár ő azt szereti ha semmi nincs rajtam.

Műköröm nem, de esetleg egy színűre festve igen.

Szolárium nem.

Műszempilla abszolút nem, ocsmánynak tartja (ezt a kifejezést én túlzásnak érzem, de ő mondta).

Tetoválás igen, ha igényes (értsd: nem az, hogy "XY örökké szeretni foglak, 2008.02.35.).

Piercing, igen, de igényesen. Fültágítóról nem beszéltünk, mert nagyon picikék a füleim.

Sminktetoválás valószínűleg nem, mert natúron szeret a legjobban (még a felkelés utáni karikáimmal is).

Plasztikai műtét meg szakítok. Esztétikai műtét jöhet (micronathiám van, lehetséges, hogy kell állkapocsműtét nekem a jövőben), de más, pl. orr, nem. Hiába lennék tőle szebb.

Egyébként ő orvos, és mikor rákérdeztem, hogy műszempilla, műköröm, szoli miért nem jöhet a válasza az volt, hogy egyik női professzorának se volt (az okos nőkre utalt ezzel). A szoli meg káros is.

2020. máj. 24. 16:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!