Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért kezd el mindenki neki...

Miért kezd el mindenki neki esni a másiknak, ha?

Figyelt kérdés

Tegyük fel... Ki ír egy fiatal egy kérdést, hogy "Hogy nézek ki szerintetek ?", és vannak akik azt írják, hogy "bocsi, de ezért meg azért nekem nem jössz be"..

Nem értem. A szépség szubjektív, nem?

Nekem is sokszor nekem estek, ha leírtam a véleményem, és egyből le lettem "ugatva", hogy féltékeny vagyok, és inkább hallgassak el...

Fel nem tudom fogni miért csinálják ezt.

2010. júl. 27. 16:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyébként te is éppen ezt csinálod. Neki esel a másiknak, mert problémája van.. Gondolkozz már okostóni.
2010. júl. 27. 20:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Mert jól esik nekik, hogy egymásnak esnek és sértegetik egymást! Azért!

De neked különben nem tök mindegy?

2010. júl. 27. 21:07
 13/15 anonim ***** válasza:

"Nekem is sokszor nekem estek, ha leírtam a véleményem, és egyből le lettem "ugatva", hogy féltékeny vagyok, és inkább hallgassak el..."

Ha sokszor neked estek, akkor gyakran illethetted negatív kritikával a kérdezőt. Senki sem tökéletes, de a rossz mellett a jót is meg lehetne látni a másikban. Ha azzal kezdenéd a kritikát, lehet, hogy másabb hangvételű lenne és nem "ugatnának le".

(Ez már nem a kérdéshez tartozik, szóval biztos kapok a fejemre tőled, de a kommentjeidből ítélve eléggé kötekedős, kukacoskodó egy figura lehetsz) :)

2010. júl. 28. 09:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Én vagyok a tegnapelőtt 19:27, akit "okostóninak" nevezel, kérdező:

Annyit mondanék, hogy borítékoltam, hogy ezt a választ fogom kapni... hogy én is neked estem. Csak azért, mert amúgy a kérdésed és a topikban tett hozzászólásaid is meglehetősen türelmetlen, pattogó és számonkérő stílusúak (lehet, hogy te nem vagy ilyen, csak így sikerült), és mikor ilyen hangnemben kifogásolják a választ, az nálam beteszi az ajtót....

Ne idiótázz és ne okostónizz... Ezzel te is nekem estél.

És azt tudnám mondani, amit előttem talán sejtettek veled: ha mindenki leugat, akkor van valami benned, ami ezt váltja ki... Tudod, először mindenki a saját portáján söpörjön.

Igen, én néha leugatok embereket, mikor már annyira butaságokat beszélnek, hogy az merész... de én ezzel tisztában vagyok, és az ezzel kiváltott reakciókkal is, és nem teszek fel egy olyan kérdést, hogy "jajj, ugyan miért ugat le mindenki mindenkit ezen az oldalon, brühühü".

Neked is először meg kellene nézned közelebbről, hogy mi váltja ki ezt a többi hozzászólóból. Esetleg azon lehet változtatni valamennyit, és akkor tényleg csak azok ugatnak le, akik már zsigerből támadnak.

25/L

2010. júl. 29. 15:21
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát ez nem igaz, komolyan mondom. Teljesen elhatárolódtunk a kérdéstől.

Annyi volt a kérdés lényege, hogy miért esnek nekem pl. ha valakire azt mondom, hogy "csinos vagy, DE a derekad nem tetszik, mert túl széles, és a melled is kicsi ehhez az alkathoz, de erről nem tehetsz."

És akkor jönnek a különböző kommentárok, hogy "biztos csak irigykedsz te is, örülnél ha ilyen tested lenne".. meg " minek válaszolsz ha nem tetszik?"

2010. júl. 29. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!