Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért kezd el mindenki neki...

Miért kezd el mindenki neki esni a másiknak, ha?

Figyelt kérdés

Tegyük fel... Ki ír egy fiatal egy kérdést, hogy "Hogy nézek ki szerintetek ?", és vannak akik azt írják, hogy "bocsi, de ezért meg azért nekem nem jössz be"..

Nem értem. A szépség szubjektív, nem?

Nekem is sokszor nekem estek, ha leírtam a véleményem, és egyből le lettem "ugatva", hogy féltékeny vagyok, és inkább hallgassak el...

Fel nem tudom fogni miért csinálják ezt.

2010. júl. 27. 16:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát ha egyszer azt kéri,hogy írjuk le a véleményünket...épp ez az a szépség szubjektív.Mindenkinek más jön be.Ergo szerintem tök fölösleges egy ilyen kérdést feltenni,mert úgyis tökmás válaszok érkeznek majd.Vagy nem értem mire akartál kilyukadni.
2010. júl. 27. 16:36
 2/15 anonim ***** válasza:

Aki kiír egy kérdést, hogy SZERINTÜNK hogy néz ki, az legjobb esetben pont a szubjektív vélemények megoszlására kíváncsi, hogy bizonyos korúak mit gondolnak róla zömmel. Tehát épphogy lehet szubjektív a válasz, így a "nekem nem jössz be" és a "szerintem nem vagy szép" az erre pont hogy megfelelő válasz.

A kérdés másik felét meg nem értem.

2010. júl. 27. 16:37
 3/15 A kérdező kommentje:

Most nem az a kérdés, hogy felesleges e feltenni, csak példa volt.

Úgy értettem, hogy feltesz valaki egy kérdést, és mondjuk negatív kritikával illetem. Na és akkor a válaszadók közül nekem esnek páran, hogy miért írok ilyeneket, biztosan csak féltékeny vagyok.

2010. júl. 27. 16:42
 4/15 A kérdező kommentje:
Már csak azt nem értem miért került a Szépség és Divat kategóriába..
2010. júl. 27. 16:51
 5/15 anonim ***** válasza:

én is most írtam ki egy kérdést hogy milyen vok

és én a negatív kritikát is ugyanúgy megköszönöm max rosszabul esik vagy elviccelem

am ezt én sem értem hogy miért esnek egymásnak :)

2010. júl. 27. 17:17
 6/15 anonim ***** válasza:
én már írtam ki egy ilyen kérdést és mindenkitől pozitív megjegyzéseket kaptam, egy-két eléggé szexuális töltetű megjegyzés érkezett (pont az ilyet szeretem sz.patni, stb.), de hát ezekre se mondanám ugye hogy negatívak lennének :D
2010. júl. 27. 18:11
 7/15 A kérdező kommentje:

18:11

nem ez volt a kérdés

miért beszélnek itt mindig félre ?

2010. júl. 27. 18:19
 8/15 anonim ***** válasza:

vannak akik máshogy értelmezik a kérdéseket.ez van

az emberek,meg márcsak ilyenek.Vannak akik képesek elfogadni mások véleményét,mások szerint meg csak az a jó,amit ők gondolnak.Ezek elég buta emberek,ezért esenk neki a másiknak,merthát "ki ha én nem?"

ostobák.ennyi

én inkább a kérdező reakciójával szoktam inkább foglalkozni,mert az ő kérdésére válaszoltam és remélem,hogy azért teszi fel pl. ezt a "Hogy nézek ki" -s kérdést,mert tényleg kiváncsi a véleményekre.

2010. júl. 27. 19:20
 9/15 anonim ***** válasza:

Kérdező: ha ennyi problémád van azzal, hogy itt miért esnek az emberek mindig egymásnak, és miért beszélünk félre, meg miért oltanak le téged állandóan, akkor mi a f@szért vagy itt?

Én azt tudnám kérdezni, hogy miért baj az, ha valaki nem közvetlenül a kérdésedre válaszol, csak reagál valamit, egyébként tök normális hangnemben?

Azért benned is van egy adag hü.lyeség, amit olyannyira kifogásolsz az oldal válaszolóiban.

Mielőtt beszólnál, hogy nem válaszoltam, közlöm, hogy én voltam a második.

Nekem a problémám szimplán az, hogy nem értem pontosan, mit kérdezel.

Lehet, hogy egyéb kérdéseknél is előfordul, hogy az emberek azért nem reagálnak megfelelően, mert a kérdező nem tud magyarul fogalmazni. Talán.

2010. júl. 27. 19:27
 10/15 A kérdező kommentje:
Vagy csak te vagy idióta kedves utolsó.. Más felfogta a kérdést, csak neked nem sikerült. De nembaj, fusd át párszor még :) és megérted talán... Talán..
2010. júl. 27. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!