Szerintetek is kövér vagyok a ruhába? Kép lent
Egy holnapi bálra vettem a ruhát viszont akkora rohadt nagy csípőm van, hogy előnytelen😞😞😞 nagyon szélesít. Pedig 50 kg vagyok de ez a fránya csontom egyszerűen ilyen, és csak el rejteni tudnám valami zsák ruhákkal. Légyszíves ne piszkáljatok a fehér lábaim miatt mert mindenki ezzel bánt, de már nem akarok szolizni járni 😞
Nem baj, majd kinövöd. Azt se értetted, hogy mit írtam.
Sírsz itt, hogy béna az alakod, teszed itt a nulla önbizalommal rendelkező h..ülyegyereket, de szerintem nagyon jól tudod, hogy bomba alakod van, csak kell, hogy valaki fényesítsen, meg biztos kell valaki, aki holnap elkísér a bálba, ezért a kérdésed rejtett ismerkedős szöveg is egyben.
Ja, és még valami, ha testhez simulós ruhát veszel fel, akkor ha megnézted volna az összes ilyen ruhás nőt, akkor mind ennyire kiszélesíti a csípő és a fenék részt. De nem baj, téged se az eszedért fognak szeretni, főleg ilyen k..rvás felsőrészű ruhában.
Pszichológus meg azért kell neked, mert ha tényleg elhiszed, hogy kövér vagy, akkor súlyos testképzavarod van. Pl. mint itt:
És egy szakember tudna ezen segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!