Szerintetek is kövér vagyok a ruhába? Kép lent
Egy holnapi bálra vettem a ruhát viszont akkora rohadt nagy csípőm van, hogy előnytelen😞😞😞 nagyon szélesít. Pedig 50 kg vagyok de ez a fránya csontom egyszerűen ilyen, és csak el rejteni tudnám valami zsák ruhákkal. Légyszíves ne piszkáljatok a fehér lábaim miatt mert mindenki ezzel bánt, de már nem akarok szolizni járni 😞
Így igen, a kép is jobb, meg szerintem nincs semmi baj az alakoddal, kifejezetten csinos, nöies vagy benne, egyedül a hasaddal van gond, az az, ami elég nagy - egy számmal bövebb ruhában kevésbé lenne feltünö.
A lábadra meg keress valami szines harisnyát.
Széles a csípőd azért látszol erősebbnek, ez csalóka.
Esetleg a combod külső részét a fenéknél kéne edzeni akkor változna az alakod előnyös irányba.
F
Nem értem a problémád. De tényleg. Nekem még nagyobb a csípőm és szeretem, és eddig egy férfi se panaszkodott rá. Nőies alakod van!!
Hasaddal sincs semmi baj, és a fehér lábaddal sincs! Inkább fehér, mint a szolis sárga bőr.
Nekem a ruhában a hossza nem tetszik, és rövidebbet választanék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!