Szerintetek is kövér vagyok a ruhába? Kép lent
Egy holnapi bálra vettem a ruhát viszont akkora rohadt nagy csípőm van, hogy előnytelen😞😞😞 nagyon szélesít. Pedig 50 kg vagyok de ez a fránya csontom egyszerűen ilyen, és csak el rejteni tudnám valami zsák ruhákkal. Légyszíves ne piszkáljatok a fehér lábaim miatt mert mindenki ezzel bánt, de már nem akarok szolizni járni 😞
Szerintem szép alakod van, de valóban jobban állna 1 számmal nagyobb ruha. (a bugyid se látszana át rajta és mellben is jobbat mutatna. Így egy kicsit olyan a hatása, mintha felcsúszott volna a cicidre és nem tartaná.)
Off: elég merész ruha. Nem hiszem, hogy egy önbizalom hiányos fel merné venni, így inkább csak ego fényezés ék tűnik a kérdés.
Kinek kell ego növelés? Azért mert nincs jelenleg a környezetemben olyan akinek felvegyem és lássa holnapig, hogy jó - e?
Szerintem a gond nálad kezdődik mert te gondolod, hogy én picsogós liba vagyok aki egót akár növelni , mert felrakok egy képet és véleményt kérek róla. Szóval kettőnk közül nem tudom kinek van szüksége pszichológusra nekem amiért kikérek véleményt vagy neked mert egyből feltételezel negatívan. 🥴
Nem vagy kövér, viszont gyagyás vagy. Akinek nem tetszene az alakod, az bzi, vagy csaj. Ennyi.
A testképzavarod, megfelelési kényszereid, valamifélékhez állandóan hasonlítgatni magad vágyás, meg a hlyeségeid a problémák.
Kell neked egy normális fazon, aki elégszer dícsér és tetőtől-talpig végigcsókolgat és leszoktat arról, hogy ilyen bromságokon gondolkozz....
Nagyon csinos,dogos vagy’! A ferfiak megfordulnak utanad az utcan tipus vagy!
A feher bor szep!
N/36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!