Az orrunkról is tudunk fogyni, vagy akár hízni? Ha lehet fogyni róla, akkor hogy lehet elősegíteni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 23:27
1/5 anonim válasza:
O.o Szerintem nem lehet, én legalábbis ilyenről még sosem hallottam, de olyanról se, aki az orrára hízott volna. :D
2/5 anonim válasza:
az orrod csontból, porcból és bőrből áll (kívülről). mire akarsz te hízni? a porcra vagy a bőrre?:D
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából egyik ismerősöm állította azt, hogy egy-két éve húsosabb volt az orra, de szerinte lefogyott róla...De tényleg nincs nagy orra, és láttam róla egy régebbi képet, azon meg kifejezetten szélesebb volt neki.Mások meg lehurrogták, hogy ilyen nincsen, hogy lefogy róla v.ki, ezért kérdezem ki a véleményeteket. :D
2010. júl. 19. 17:40
5/5 anonim válasza:
De igen,van ilyen:)
Pl énXD
Egy éve akkora volt az orrom mint egy krumpli és a fülcimpám is húsos volt.161 centi voltam,70 kiló.
Sikerült lefogynom 59 kilóra,az orrom egyértelműen kisebb,és a fülem papírvékony.
Lányok,ha arcból is fogy az ember az orráról isXDVagy szerintetek ha egy 100 kilós nő lefogy 50 kilóra a feje ugyanakkora marad?XD
Leszögezem,hogy nem mindenkinek látszik meg annyira itt a fogyás.Én legalább is más eset vagyok,a menstruációm előtt és közben,az orrom megnő picit és fényes lesz(LOL)
A lényeg hogy egy jó fogyás meglátszik az ember testrészein(mindegyiken)a toka lemegy,a vádi is kisebb lesz,az arc is keskenyebb,tehát ha jól csinálja az ember onnan is fogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!