Hogyan fogadjam el, hogy férfias az arcom?
Gyémánt alakú arcformám van, ami azt jelenti, hogy csontos az arcom, a járomcsontom és az állkapcsom is elég nagy, kiáll, nagyon férfias az arcformám.Régebben sem voltam ezzel elégedett, viszont pár hónapja valaki felhívta rá a figyelmemet és azóta nagyon nagyon zavar. Ha tükörbe nézek egyből azt veszem észre, hogy milyen nagy az állam, minden fotón ezt nézem.
Tudom, hogy ezen nagyon-nagyon nehezen tudnék változtatni, ezért próbálom elfogadni, de nagyon nehezen megy. Próbálok instagram-on is hasonló arcformájú lányokat követni, hátha attól magamat is szebbnek látom, próbálom sminkkel szépíteni kicsit a helyzetet, de mióta elkezdtem ezzel foglalkozni, azóta nem tudok másra gondolni.
Olyan érzésem van, mintha azóta teljesen elcsúnyult volna az arcom, mintha egyre rosszabb lenne a helyzet, nem tudom, hogy ez esetleg attól van, hogy fogytam azóta (még csontosabb lett az arcom) vagy tényleg csak a hozzáállásom változott.
Voltatok már hasonló helyzetben? Szerintetek mit tehetnék, hogy megfeledkezzek erről vagy el tudjam kezdeni újra szépnek látni magam?
Ezt igy láthatatlanban????
Így nehéz lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!